MasterChef: Ανατροπή με την κάρτα ασυλίας – Η λάθος επιλογή και η αποχώρηση

MasterChef: Ανατροπή με την κάρτα ασυλίας – Η λάθος επιλογή και η αποχώρηση
MasterChef 4 - Αποχώρηση Youtube

Δοκιμασία αποχώρησης είδαμε στο MasterChef 4 το βράδυ της Δευτέρας. Η λάθος επιλογή του Ιωάννη στην κάρτα ασυλίας, του στοίχισε ακριβά.

Ο Ιωάννης, ο Ηρακλής και ο Τζον ήταν οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση στο επεισόδιο του MasterChef 4 το βράδυ της Δευτέρας στο Star.

Βέβαια, ο Ιωάννης είχε την ευκαιρία να «σώσει» τον εαυτό του, μιας και είχε στην κατοχή του την «Χρυσή Κάρτα Ασυλίας», ωστόσο, ο παίκτης δήλωσε στους τρεις κριτές πως είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Για μένα είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί μετά από αυτό το πιάτο που έκανα πιστεύω ότι αξίζει να είμαι εδώ. Αν χρησιμοποιήσω την κάρτα της ασυλίας μου θα έρθει στη θέση μου ένα παιδί που είχε καλύτερο πιάτο από εμένα». Οι τρεις κριτές του τόνισαν ότι: «Δεν υπάρχει τίποτα ανήθικο όποια απόφαση κι αν πάρεις».

Στη συνέχεια ο διαγωνιζόμενος ακούγοντας τους συμπαίκτες του να τον προτρέπουν να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας συγκινήθηκε και έβαλε τα κλάματα. Όμως, ανακοίνωσε ότι δε θα χρησιμοποιήσει την κάρτα και ότι θα διαγωνιστεί κανονικά.

Έπρεπε να έχει χρησιμοποιήσει την κάρτα

Οι τρεις υποψήφιοι έβαλαν τα δυνατά τους, ενώ ο Τζον ήταν εκείνος που είχε την καλύτερη αντιγραφή πιάτου και πήγε πρώτος στον εξώστη. Ιωάννης και Ηρακλής φορώντας τις μαύρες ποδιές στέκονται μπροστά από τους τρεις κριτές και περιμένουν να ακούσουν τα αποτελέσματα.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασαν τις αστοχίες των δύο πιάτων λέγοντας πως το πιάτο του Ιωάννη είχε τις περισσότερες και έτσι θα πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Στο άκουσμα των αποτελεσμάτων ο Ηρακλής «πάγωσε». Δεν μπορούσε να το πιστέψει και έπεσε στην αγκαλιά του συμπαίκτη του. Ακριβώς την ίδια αντίδραση είχαν και οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονταν στον εξώστη, αφού έβαλαν τα κλάματα. Όλοι του έλεγαν πως πρέπει να χρησιμοποιήσει τη «Χρυσή Κάρτα Ασυλίας» αλλά εκείνος δεν τους άκουσε.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε πως λυπάται που χάνει έναν ικανό παίκτη όπως εκείνος από την ομάδα του και συμφωνούν με τη σειρά τους Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης. Στη συνέχεια παρέδωσε την κάρτα ασυλίας και το pin του στον μέντορά του σχολιάζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα ήθελα να μείνω περισσότερο αλλά δεν πρέπει να είμαστε και αχάριστοι. Καλά είναι και μέχρι τη 12άδα».

Λίγο πριν η πόρτα του MasterChef κλείσει για πάντα πίσω του ο Σωτήρης Κοντιζάς του ζήτησε να προβλέψει τον φετινό νικητή. «Πιστεύω ότι ο Σταύρος θα φτάσει πολύ μακριά, αλλά νικητής πιστεύω ότι θα είναι ο Ηλίας», είπε ο Ιωάννης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα