MasterChef: Ο Σταύρος πανηγύρισε πετώντας σκαμπό – “Ήθελα να τον βρίσω”

MasterChef: Ο Σταύρος πανηγύρισε πετώντας σκαμπό – “Ήθελα να τον βρίσω”
Ο πανηγυρισμός του Σταύρου youtube

Ο πανηγυρισμός του Κύπριου παίκτη Σταύρου προκάλεσε ένταση στο MasterChef. Η καρέκλα που πέταξε απ' τη χαρά του και οι αντιδράσεις των παικτών.

Έξαλλοι έγιναν κάποια παίκτες, αλλά και τηλεθεατές, του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης, με τον πανηγυρισμό του Σταύρου, του Κύπριου παίκτη από τη μπλε ομάδα.

Στο άκουσμα της νίκης της ομάδας του, ο Σταύρος πετάχτηκε κυριολεκτικά από τη θέση του, έριξε το σκαμπό στο οποίο καθόταν και φώναζε από χαρά, κάτι που έκανε πολύ αρνητική εντύπωση.

“Θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League”, είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας. Ένας άλλος παίκτης, ο Γιώργος είπε με τη σειρά του: “Θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδρασή τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν”.

Από την άλλη, η Μαριάννα, είπε για τον πανηγυρισμό του Σταύρου: “Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω, προσπαθώ να κρατηθώ και να μη βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! ΟΚ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος, όπως ανέφερε”.

Κάποιοι τουιτεράδες συμφώνησαν με τους παίκτες που εκνευρίστηκαν, αφού δεν άρεσε ούτε σε αυτούς ο υπερβολικός τ΄ροπος με τον οποίον πανηγύρισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα