Μένουμε σπίτι: Λύσε γρίφους με τους φίλους σου σε ένα ελληνικό online escape room

Μένουμε σπίτι: Λύσε γρίφους με τους φίλους σου σε ένα ελληνικό online escape room

Η 'Δολοφονία του Χρύσιππου' είναι το Online Escape Room και Detective Movie Game που χρειάζεσαι αυτές τις ημέρες της καραντίνας.

Αυτές τις ημέρες που μένουμε σπίτι λόγω του κορονοϊού, ψάχνουμε συνεχώς νέα πράγματα, πρωτότυπες ιδέες που θα απασχολήσουν το σώμα και το μυαλό μας.

Για όσους λατρεύουν, λοιπόν, να λύνουν γρίφους και τους λείπουν τα escape room υπάρχει μια ιδανική επιλογή, την οποία μπορούν να απολαύσουν από την άνεση του σπιτιού τους. Ναι, ναι πολύ καλά διάβασες, η ‘Δολοφονία του Χρύσιππου‘ είναι το ελληνικό online escape room, το οποίο θα “μετατρέψει” το δωμάτιό σου σε δωμάτιο απόδρασης.

Τι είναι ουσιαστικά αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι-escape room της Urban Game Project; Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τα δωμάτια απόδρασης θα μπουν στο κλίμα αμέσως. Το βασικό στόρι είναι να εξιχνιάσει ο παίκτης ή η ομάδα το μυστήριο της δολοφονίας του Αθηναίου αριστοκράτη Χρύσιππου. Αυτό θα πρέπει να γίνει λύνοντας γρίφους και βλέποντας βίντεο με τις ανακρίσεις των υπόπτων, διαβάζοντας τα πορίσματα του ερευνητή, αλλά και ακούγοντας ηχητικά αποσπάσματα με κρίσιμες πληροφορίες για την ιστορία και τους χαρακτήρες.

Σε αυτό το πρωτότυπο escape room μπορείς να παίξεις είτε μόνος, είτε με φίλους. Όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση μπαίνετε όλοι στο urbangame1.com και αγοράζετε τους κωδικούς σας (κόστος 7,50 ευρώ για δύο κωδικούς που αντιστοιχούν σε δύο παιχνίδια) και στη συνέχεια συνεργάζεστε μέσω Viber, Skype ή Messenger για να λύσετε από κοινού την υπόθεση.

Το παιχνίδι διάρκεια 344 λεπτά, χρόνος στον οποίο πρέπει να ολοκληρώσετε την έρευνα και να βρείτε το δολοφόνο. Όσο περνάει η ώρα, ξεκλειδώνετε όλο και περισσότερες καταθέσεις βασικών υπόπτων, ενώ όταν κολλήσετε μπορείτε να κάνετε χρήση κάποιας βοήθειας. Προσοχή όμως γιατί κι αυτές είναι περιορισμένες.

Αν ψήθηκες να λύσεις το μυστήριο της “Δολοφονίας του Χρύσιππου”, δεν έχεις παρά να καλέσεις τους φίλους σου και να μπείτε ταυτόχρονα στο παιχνίδι, για να ξεκινήσει η δράση.

Μια αν μη τι άλλο ιδανική επιλογή για να ακονίσουμε λίγο και το μυαλό μας εκτός από το σώμα αυτές τις ημέρες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα