”Μετακίνηση 6”: Το τραγούδι για την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε

”Μετακίνηση 6”: Το τραγούδι για την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε

Το νέο κομμάτι του Αναστάσιου Ράμμου με τίτλο ''Μετακίνηση 6'', είναι φτιαγμένο για την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε εν μέσω του νέου lockdown.

Ο Αναστάσιος Ράμμος ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο το ”Μετακίνηση 6”, ένα αριστοτεχνικά γραμμένο τραγούδι από την Ελεάνα Βραχάλη για τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφώσει η πανδημία και το lockdown, το οποίο κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης και τραγουδοποιός συναντά για πρώτη φορά δισκογραφικά την πιο σημαντική στιχουργό της γενιάς της, σε ένα τραγούδι γεμάτο συναισθήματα.

Αντλώντας έμπνευση από την κοινωνική αποστασιοποίηση και τη νέα πραγματικότητα που έχει φέρει το lockdown ακόμα και στην προσωπική μας ζωή, η Ελεάνα Βραχάλη αποτυπώνει με έναν υπέροχο ποιητικό τρόπο μία από τις καινοφανείς φράσεις αυτών των ημερών, το ”Μετακίνηση 6” και τα συνεπακόλουθά της.

Με την εξαιρετική και αισθαντική χροιά του, ο Αναστάσιος Ράμμος δίνει φωνή στους γεμάτους αλήθεια στίχους, ‘ντυμένους’ με τη μουσική που υπογράφει ένας από τους πολλά υποσχόμενους συνθέτες της νέας γενιάς, ο Γιώργος Κυριάκος. Την παραγωγή έκαναν οι Arcade, μέλος των οποίων είναι και ο ίδιος ο Αναστάσιος Ράμμος.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα music video που αποτυπώνει την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε.

”Μετακίνηση 6”: ένα δυνατό τραγούδι ψυχής, για όσα νιώθουμε, σκεφτόμαστε και ζούμε…

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://www.smarturl.it/metakinisi6

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα