Μουτσινάς και Ηλιάκη επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος

Μουτσινάς και Ηλιάκη επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος

Στη συχνότητα του Alpha και στην εκπομπή που τους χάρισε υψηλές τηλεθεάσεις στο παρελθόν... Πότε επιστρέφει στη μικρή οθόνη το "Ξαναδέστε τους" (vid)

Για χρόνια παρουσίαζαν με εξαιρετικές επιδόσεις την απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή 'Δέστε Τους' από την τηλεόραση του Alpha. Οι Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη, έπειτα και από κάποια "τηλεοπτικά στραπάτσα" - τουλάχιστον για την κυρία της παρέας, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό προϊόν και για τους δύο. Το "Δέστε τους" έγινε "Ξαναδέστε τους" και κάνει πρεμιέρα από Δευτέρα στις 16.00.

Η εκπομπή σχολιασμού της Lifestyle επικαιρότητας και της τηλεόρασης, ξεκίνησε το 2009 με χαμηλές πτήσεις - τότε συμμετείχε στην παρουσίαση ο Γιώργος Τσαλίκης - άλλαξε ομάδα και ύφος και κατάφερε να εξασφαλίζει μερίδια που άγγιζαν σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και το 40%, ως και το 2014, όταν η εκπομπή έριξε αυλαία.

Στο remake της, το "Ξαναδέστε τους" επιστρατεύει τη Μαίρη Συνατσάκη και μια καινούρια παρουσία για την τηλεόραση, την Τζώρτζια Παναγή.

"H απογευματινή παρέα θα σχολιάζει καθημερινά όσα συμβαίνουν γύρω μας, από τον χώρο της showbiz μέχρι αυτόν της πολιτικής. Από το μικροσκόπιο της εκπομπής θα περνούν οι εμφανίσεις διάσημων προσώπων ανά τον κόσμο" σχολιάζει το Δελτίο Τύπου του σταθμού και προσθέτει: "Οι παρουσιαστές θα παίζουν μέχρι τελικής πτώσης. Και φυσικά, θα ανακαλύπτουν και θα σχολιάζουν τις πιο σπαρταριστές στιγμές της τηλεόρασης, χωρίς… την άδειά της!" αφήνοντας και την "αιχμή" του για τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network