My Style Rocks: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση – Συγκίνησε ο Γαβαλάς

My Style Rocks: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση – Συγκίνησε ο Γαβαλάς
My Style Rocks Glomex

Ανατροπή στο λαμπερό Gala του My Style Rocks με θέμα είχε τη δεκαετία του '80. Ποια αποχώρησε με τη γνωστή διαδικασία και ποια οικειοθελώς.

Ανατροπές είχαμε στο λαμπερό Gala της Παρασκευής του My Style Rocks, που ως θέμα είχε τη δεκαετία του ’80. Τα κορίτσια του ριάλιτι μόδας έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευφάνταστα looks, με τα οποία περπάτησαν μπροστά στους κριτές. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς είδαν τα outfits και τα acts των διαγωνιζομένων, είπαν τη γνώμη τους και βαθμολόγησαν άλλοτε αυστηρά και άλλοτε με επιείκεια την προσπάθειά τους.

Προς το τέλος του Gala είχαμε μια μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι, αφού πέρα από την γνωστή διαδικασία μέσω της οποίας αποχωρεί μία κοπέλα κάθε Παρασκευή, υπήρξε και μια οικειοθελής αποχώρηση. Η παίκτρια Κρίστεν Λεωτσάκου αποφάσισε να φύγει από το ριάλιτι για προσωπικούς λόγους. 

Θα ήθελα να αποχωρήσω από το παιχνίδι σήμερα. Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου, δεν έχω δώσει πολύ ωραίες προτάσεις αυτή τη βδομάδα. Γενικά η πίεση μου “σκοτώνει” τη δημιουργικότητα. Έχω βάλει άλλα πράγματα σε προτεραιότητα και θέλω να δώσω προτεραιότητα στον εαυτό μου πάλι. Θα μου λείψετε”, δήλωσε η παίκτρια.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε με πολύ όμορφα λόγια στην παίκτρια και συγκίνησε, λέγοντάς της “Κρίστεν μου νομίζω ότι θα λυτρωθείς. συγκριτικά με αυτό που ήσουν απεσταλμένη να κάνεις εδώ και που δεν μπόρεσες να το διεκπαιρεώσεις περισσότερο. Το δικαιολογώ βέβαια, γιατί οι ευαίσθητοι άνθρωποι, αν δεν έχουν σαν προνόμιο τη φιλοδοξία και μόνο δεν μπορούν να αντέξουν κάποια πράγματα και κάποιες πιέσεις. Εμένα, τουλάχιστον, με κρατάει η φιλοδοξία μου και το λέω και το φωνάζω. Είναι το όπλο μου. Εσένα είναι η μαθηματική σου ακρίβεια στα πράγματα. Σε συγχαίρω για αυτό! Και θα ήθελα πάρα πολύ να το έχω, πιστεύω κάτι πήρα από εσένα σ’ αυτό. Λυπάμαι που δεν θα είσαι στην οικογένειά μας. Θα σε παρακολουθώ και μετά το παιχνίδι και θα παίρνω πράγματα από σένα”.

Στο μεταξύ, η διαδικασία του παιχνιδιού προχώρησε κανονικά και υποψήφιες για αποχώρηση ήταν οι Τζώρτζια, Ζάνα και Νέλλυ, με τα κορίτσια να “σώζουν” με την ψήφο τους τη Ζάνα. Έπειτα, οι δύο υποψήφιες προχώρησαν στην κριτική επιτροπή, η οποία αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να παραμείνει η Τζώρτζια και να φύγει η Νέλλυ.

Όσο για τη νικήτρια της βδομάδας και των 2.500 ευρώ ήταν η Μαρία Καζαριάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα