Ο Don Draper αφήνει το 'Mad Men' για χάρη του 'Μπομπ Σφουγγαράκη'

Ο Don Draper αφήνει το 'Mad Men' για χάρη του 'Μπομπ Σφουγγαράκη'
© AMC NETWORK ENTERTAINMENT LLC AND LIONS GATE ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED.

Ο Don Draper από το 'Mad Men' διευρύνει την καριέρα του, καθώς θα γίνει καρτούν στη δημοφιλή παιδική σειρά 'Μπομπ Σφουγγαράκη", με τη φωνή του Τζον Χαμ

Η Nickelodeon αποφάσισε να εμπλουτίζει τους χαρακτήριεςε της δημοφιλούς και επιτυχημένης παιδικής σειράς "Μπόμπ Σφουγγαράκη", εντάσσοντας στο δυναμικό της τον ηθοποιό Τζον Χαμ, γνωστό ως Don Draper.

Όλα δείχνουν, πως ο Draper θα αφήσει για λίγο το "Mad Men" για να γίνει καρτούν στον υδρόβιο κόσμο του Μπομπ, δανείζοντας τη φωνή του σε έναν χαρακτήρα που θα εμφανιστεί στη σειρά για το 2016.

Έτσι ο Τζον Χαμ θα είναι αυτή τη φορά ο Don Grouper (Δον Σφυρίδας) και δεν θα διαφέρει πολύ από τον ήδη γνωστό Don Draper. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής του καρτούν, τη Nickelodeon, ο  νέος ήρωας της παιδικής σειράς θα έχει πολλές ομοιότητες με το ρόλο του Τζον Χαμ στο "Mad Men".

Ο Don Draper αφήνει το 'Mad Men' για χάρη του 'Μπομπ Σφουγγαράκη'

Επομένως, θα πρόκειται και πάλι για έναν διαφημιστή, ιδιαίτερα γοητευτικό και έξυπνο στον οποίο θα απευθυνθούν ο Μπομπ και ο κ. Καβούρης για να πάρουν επιχειρηματικές συμβουλές, σχετικά με την προώθηση των παγωμένων καβουροπάτι. Παράλληλα, η Nickelodeon έδωσε στη δημοσιότητα τα σκίτσα του νέου χαρακτήρα.

(Πηγή: screencrush)

SHARE:

24Media Network