Fortnite: Η συναυλία του ράπερ Travis Scott, “μπροστά” σε 12,3 εκατ. παίκτες

Fortnite: Η συναυλία του ράπερ Travis Scott, “μπροστά” σε 12,3 εκατ. παίκτες
Youtube

Ένα σουρεαλιστικό, εικονικό live show απολαύσανε οι παίκτες του Fortnite τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η μοναδική συναυλία συνδύασε μουσική με Gaming.

Μία πολύ πρωτότυπη συναυλία έκανε ο γνωστός ράπερ, Travis Scott, τα ξημερώματα της Παρασκευής, μέσω της οποίας παρουσίασε το νέο του κομμάτι με τίτλο “Astronomical experience” στο online παιχνίδι Fortnite.

Μπήκε έτσι στη μεγάλη λίστα των καλλιτεχνών που κάνουν συναυλίες για τον κόσμο που βρίσκεται στο σπίτι, λόγω του κορονοϊού, αλλά σίγουρα με πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Με το που έφτασε η ώρα εκκίνησης του live, ένα διαστημόπλοιο με ένα τεράστιο ηχείο, κατευθύνθηκε προς τη σκηνή και ξαφνικά ο Travis Scott μεταμορφώθηκε σε μία τεραστια ψυχεδελική εικονική φιγούρα με θεϊκές δυνάμεις, εκτοξεύοντας όσους βρίσκονταν κοντά.

Σε αυτό το σημείο σημειώνεται ότι τα Epic Games πρόσφατα κατάργησαν την ικανότητα των παικτών να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον ή να προκαλέσουν ζημιά στον “χώρο συναυλιών” κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Όπως ανακοίνωσε η Epic Games, το live έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών του παιχνιδιού, αφού πάνω από 12,3 εκατομμύρια παίχτες συνδέθηκαν για για να παρακολουθήσουν τον 27χρονο ράπερ μέσα από το παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα