Οι “Απαράδεκτοι” επιστρέφουν ως θεατρικό

Οι “Απαράδεκτοι” επιστρέφουν ως θεατρικό
Οι Απαράδεκτοι Youtube

Μια σημαντική είδηση έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της. Η θρυλική σειρά "Απαράδεκτοι" επιστρέφει και γίνεται θεατρικό έργο.

Σε μια μεγάλη “καλλιτεχνική” αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Happy Day” στον Alpha. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την είδηση πως η αγαπημένη σειρά των ’90s “Απαράδεκτοι” αναβιώνουν στο θέατρο.

Όπως δήλωσε στον αέρα της εκπομπής, η θρυλική σειρά θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι σε κείμενο της Δήμητρας Παπαδοπούλου, η οποία ήταν και η σεναριογράφος της σειράς, πέρα από πρωταγωνίστρια, ενώ οι Γιάννης Μπέζος και Σπύρος Παπαδόπουλος θα συμμετάσχουν στο θεατρικό.

Είπε χαρακτηριστικά:

“Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι, θεατρικά! Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θέατρο που θα έχει και μουσική και χορό και τραγούδι. Θα πρωταγωνιστήσει και ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν ξέρω αν θα είναι κι άλλοι από το παλιό καστ, όπως η Ρένια Λουιζίδου. Γενικώς όμως θα είναι ένα κόνσεπτ που θα βασίζεται στους Απαράδεκτους. Η ίδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν το γεγονός. Είναι προληπτική; Δεν έχει βάλει υπογραφές; Δεν έχει κλείσει τα χρήματά της; Δεν θέλει να τα λέει στους δημοσιογράφους; Δεν ξέρω.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα