Όταν ο Ζαχαράτος ως Παγώνη συνάντησε την… Παγώνη

Όταν ο Ζαχαράτος ως Παγώνη συνάντησε την… Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνάντησε τον Τάκη Ζαχαράτο facebook Takis Zaxaratos - Tάκης Ζαχαράτος

Η λοιμωξιολόγος και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνηείχε μια συνάντηση... κορυφής με τον Τάκη Ζαχαράτο. Οι υποδείξεις που του έκανε και η ανάκρισή της από τον καλλιτέχνη.

Λίγες μέρες πριν, ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη και έδωσε μία απολαυστική ερμηνεία με σατιρική διάθεση.

Ο γνωστός περφόρμερ μιμήθηκε με τον τρόπο που μόνος εκείνος ξέρει την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, η οποία μας ενημερώνει σε μόνιμη βάση για τις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία, δίνοντας συνεχώς το παρόν σε όλα τα κανάλια.

Ο Τάκης Ζαχαράτος με σατιρική, όπως πάντα, διάθεση σχολίασε ως Ματίνα Παγώνη τα καρναβάλια, το αν θα κάνουμε απόκριες, το πότε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια αλλά και το Ντουμπάι.

Σήμερα, η λοιμωξιολόγος και ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχαν μια συνάντηση… κορυφής, με τη Ματίνα Παγώνη να τον συμβουλεύει για το πώς θα την μιμηθεί καλύτερα, κάνοντάς παρατήρηση για το χτένισμα και τον τόνο της φωνής του. Δείτε παρακάτω το ξεκαρδιστικό βίντεο που ανήρτησε στο Facebook ο καλλιτέχνης:

Όμως το act δε σταματά εκεί! Σε άλλο βίντεο “ανακρίνει” τη Ματίνα Παγώνη, όπου τη ρωτά πόσο χρόνο χρειάζεται για το μακιγιάζ της, αλλά και ποια είναι η αγαπημένη της συνταγή μαγειρικής.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα