Ο Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά ως Ματίνα Παγώνη

Ο Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά ως Ματίνα Παγώνη
MEGA TV

Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη και έδωσε μία απολαυστική ερμηνεία με σατιρική διάθεση.

Μετά από τις μεταμφιέσεις σε Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση, αυτή την φορά ο ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος επέλεξε να μιμηθεί ένα πρόσωπο της επικαιρότητας, την γιατρό Ματίνα Παγώνη.

Ο γνωστός περφόρμερ μιμήθηκε με τον τρόπο που μόνος εκείνος ξέρει την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, η οποία μας ενημερώνει σε μόνιμη βάση για τις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία, δίνοντας συνεχώς το παρόν σε όλα τα κανάλια.

Ο Τάκης Ζαχαράτος με σατιρική, όπως πάντα, διάθεση σχολίασε ως Ματίνα Παγώνη τα καρναβάλια, το αν θα κάνουμε απόκριες, το πότε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια αλλά και το Ντουμπάι.

“Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! Ε- λυσσάξατε πια! Διασωληνωμένη από κανάλι σε κανάλι!” γράφει στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, ο Ζαχαράτος.

Μεταξύ άλλων αναφέρει “Απόκριες δεν θα κάνουμε! Είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, να γίνονται καρναβάλια; Μας χορεύει τσάμικο ο κορονοϊός και το μόνο που σας νοιάζει είναι να καρναβαλιστείτε; Όσο καρναβαλιστήκατε, καρναβαλιστήκατε! Γιατί όλο αυτό που ζούμε, δεν είναι καρναβάλι; Χρειάζεται να ντυθούμε;”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα