Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης "Δεινόσαυροι"

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης "Δεινόσαυροι"
E.PATSIALOS

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ στο νέο εκθεσιακό χώρο στον 4ο όροφο του The Mall Athens (Pics)

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, “Δεινόσαυροι”, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Παράλληλα, εγκαινιάστηκε και ο νέος εκθεσιακός χώρος, στον 4ο όροφο του The Mall Athens, συνολικής έκτασης 1200τ.μ..

Μικροί και μεγάλοι περιπλανήθηκαν στον κόσμο των δεινοσαύρων, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, γνωρίζοντας από κοντά, με τη βοήθεια του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, μερικούς από τους πιο δημοφιλείς δεινόσαυρους της προϊστορίας.

Ανάμεσα στους προσκεκλημμένους παρεβρέθησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με την οικογένεια του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Developement, κ. Οδυσσέας Αθανασίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sports United, κ. Αντώνης Ζωγράφος και ο κ. Αντώνης Χαλκιάς, ο γνωστός σκηνογράφος που έχει επιμεληθεί και το σκηνικό διάκοσμο της έκθεσης.

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης
E.PATSIALOS

Η έκθεση “Δεινόσαυροι” του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου θα βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι τις 4 Μαρτίου, αποκαλύπτοντας μέσα από μία σειρά ρομποτικών εκθεμάτων σε φυσικό μέγεθος και διαδραστικών σημείων όλα όσα οι επιστήμονες γνωρίζουν για το πώς κυνηγούσαν και τι έτρωγαν οι δεινόσαυροι.

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης
E.PATSIALOS

Η παρούσα έκθεση αποτελεί την πρώτη από μια σειρά εκθέσεων, που θα ακολουθήσουν στον 4ο όροφο του The Mall Athens, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή στις ψυχαγωγικές εκθέσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα στην Αθήνα.

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης
E.PATSIALOS

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

4 Δεκεμβρίου 2011 - 4 Μαρτίου 2012

THE MALL ATHENS - 4ος όροφος

Ωράριο λειτουργίας:

Δευ. - Παρ.: 9.00 - 21.00

Σάββατο: 10.00 - 22.00

Κυριακή: 10.00 - 20.00

Τιμές εισιτηρίου:

Δευ.-Παρ. 9.00 - 13.30: 5 ευρώ γενική είσοδος

Δευ.-Παρ.: 13.30 - 21.00: 9 ευρώ (ενήλικες), 7 ευρώ (παιδιά έως 18 ετών)

Σαββατοκύριακο & αργίες: 9 ευρώ (ενήλικες), 7 ευρώ (παιδιά έως 18 ετών)

Σχολεία: 5 ευρώ

Τηλ. επικοινωνίας για επισκέψεις σχολείων: 210 7280200

Τηλ. επικοινωνίας για το κοινό: 2109472029

SHARE:

24Media Network