Δ.Μητροπάνος – Π.Ζήνα

default image

Έγινε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του προγράμματος στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ, με την παρουσία όλων των συντελεστών

Οι οικοδεσπότες της ημέρας, ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα, έχοντας ανάμεσά τους την Μαργαρίτα Μυτιληναίου, που επιμελήθηκε το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα της φετινής χρονιάς, μίλησαν αναλυτικά για τη χαρά της συνεργασίας τους.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος τόνισε με έμφαση την αξία της σκηνής : «Όλοι στο πατάρι κρινόμαστε και η συνεργασία μου με την Πέγκυ επί σκηνής δικαιώνεται». Αντίστοιχα η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για την τιμή που  της έκανε η πρόταση του Δημήτρη Μητροπάνου και δήλωσε ότι είναι η πιο σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της.

 

Συγκινητικοί και ουσιαστικοί  ήταν οι νεώτεροι τραγουδιστές  Ευδοκία Καδή, Μιχάλης Μόσχος και Λούκας Γιώρκας. Μίλησαν για τα μαθήματα τραγουδιού που παίρνουν καθημερινά από τους δύο σημαντικούς καλλιτέχνες και τους μουσικούς τους, αλλά και για τα μαθήματα ήθους και ανθρωπιάς.

Τέλος η Μαργαρίτα Μυτιληναίου με απλά και ξεκάθαρα λόγια τοποθέτησε τον  στόχο του προγράμματος που έστησε για φέτος. «Είμαστε ξανά εδώ φέτος με ολοκαίνουργια τραγούδια, γιατί το μουσικό μας ταξίδι δεν είχε φθάσει στον προορισμό του. Οι καλλιτέχνες δοκιμάστηκαν πέρυσι και ένιωσαν ότι έχουν πολλά ακόμα να μοιραστούν παρέα.».

Η συνέχεια εξελίχθηκε επί σκηνής με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ  Ζήνα να τραγουδούν ένα μικρό απόσπασμα από το πρόγραμμα που ξεκινάει την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ και να ερμηνεύουν για πρώτη φορά ζωντανά το πρόσφατο δισκογραφικό τους ντουέτο «Δεν γλυτώνω».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα