Βίντεο: Η Πάολα τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη μπροστά σε 6.000 θεατές

Βίντεο: Η Πάολα τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη μπροστά σε 6.000 θεατές

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι ήταν μια από τις πολυπληθέστερες συναυλίες που έχουν πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα. Δείτε βίντεο από την ερμηνεία της Πάολα σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Δεν έπεφτε καρφίτσα στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Πάρκο Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “ΠΡΕΣΠΕΣ 2019” για τα 95 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη.

Στη συναυλία συμμετείχε η ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”, και στο πρώτο μέρος ο Βασίλης Λέκκας τραγούδησε τις ερωτικές μελωδίες του Μίκη, ενώ στο δεύτερο μέρος η Πάολα, μετά από παρότρυνση του ίδιου του συνθέτη, ερμήνευσε 13 τραγούδια του.

Πολλοί είχαν αποδοκιμάσει την επιλογή της Πάολα στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ανάμεσά τους και η γνωστή ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη, η οποία “έστρεψε τα βέλη της” στην τραγουδίστρια, με μια ειρωνική ανάρτηση στο Facebook.

Η χθεσινή μουσική παράσταση είχε τεράστια επιτυχία και οι διοργανωτές εκτιμούν ότι ήταν μια από τις πολυπληθέστερες συναυλίες που έχουν πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα από την ιστορία του θεσμού, ενώ σύμφωνα με υπολογισμούς της αστυνομίας την παρακολούθησαν περί τους 6.000 θεατές.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τη συναυλία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα