Σαββόπουλος και Πάολα στην κριτική επιτροπή του X-Factor

Σαββόπουλος και Πάολα στην κριτική επιτροπή του X-Factor

Ο συνθέτης και η λαϊκή τραγουδίστρια φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια ώστε να συμμετέχουν ως κριτές στη δεύτερη σεζόν του talent show του ΣΚΑΙ που ξεκινά σε λίγους μήνες (vid)

Ο διάσημος συνθέτης και τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, φαίνεται πως έχει δώσει τα χέρια με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ώστε να καθίσει σε μία από τις θέσεις των κριτών του X-Factor, που επιστρέφει στο κανάλι για δεύτερη σεζόν σε λίγους μήνες. Μαζί του, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που μετέδωσαν από την εκπομπή ΣΟΥΚΟΥ, η λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα.

“Τα ονόματα που είναι πάρα πολύ κοντά, σχεδόν έχουν κλείσει – νομίζω ότι έχουν δώσει και τα χέρια – είναι της Πάολα και του Διονύση Σαββόπουλου” ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής, τονίζοντας επιπλέον πως το κανάλι συζητάει και με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Όπως σχολίασαν οι παρουσιαστές του πρωινού του ΑΝΤ1, τα ονόματα του Σαββόπουλου και της Πάολα, ακούγονταν το καλοκαίρι και για το The Voice.  “Είναι πιο κοντά από ποτέ” σημείωσε και πάλι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στους συναδέλφους του για τον Διονύση Σαββόπουλο. Δείτε τι ανέφεραν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή “ΣΟΥΚΟΥ”:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα