Sophie Turner: Σύμφωνα με τη Sansa, το τέλος του Game of Thrones θα διχάσει το κοινό

Sophie Turner: Σύμφωνα με τη Sansa, το τέλος του Game of Thrones θα διχάσει το κοινό

Η Sophie Turner διέψευσε όλες τις φήμες για τις διαρροές σχετικά με το μεγάλο φινάλε και περιέγραψε τη Sansa σαν την ηρωίδα που καταλήγει να είναι "η γυναίκα με τη μεγαλύτερη αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση".

Η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones αναμένεται μέσα στο πρώτο μισό του 2019 όπως μας έχει ενημερώσει η HBO, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία.

Ο Casey Bloys, υπεύθυνος της εταιρείας παραγωγής δήλωσε στο Deadline: “Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά η τελευταία σεζόν και το τέλος της, θα είναι εκπληκτικά”.

Μιλώντας στο IGN, η Sophie Turner, η Sansa της σειράς, μας έδωσε κάποιες λίγες πληροφορίες για το μεγάλο φινάλε. Είπε πως ήταν πολύ στενάχωρο για την ίδια το να διαβάζει το τέλος της σειράς στο σενάριο αλλά είπε πως οι ηθοποιοί έμειναν ικανοποιημένοι από την κατάληξη.

“Νομίζω πως θα διχάσει τους φίλους του GoT. Οι μισοί θα απογοητευτούν και οι μισοί θα απογειωθούν στο φεγγάρι”.

Για την ηρωίδα που υποδύεται, αναφέρει πως στην αρχή ήταν το “πιο κακομαθημένο κορίτσι” και καταλήγει να είναι η γυναίκα “με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”. “Το αθώο κορίτσι που ήθελε να παντρευτεί τον Βασιλιά εξελίσσεται σε μια απίστευτα δυνατή γυναίκα”, λέει.

“Κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι αρχικά αγνώμων, μετά έχει χάσει τον προσανατολισμό της, δεν ξέρει ποια και πού θέλει να είναι και στο τέλος είναι ο χαρακτήρας με τη μεγαλύτερη αυτογνωσία στη σειρά”.

Σχετικά με το “Dark Phoenix” και το ενδεχόμενο του να παραστεί ξανά σε μία ταινία “X-Men”, η Turner δήλωσε πως, “προσεγγίζω κάθε project σαν να είναι το τελευταίο μου επειδή δεν θέλω να απογοητευθώ. Αλλά πιστεύω πως με το τέλος αυτής της ιστορίας θα υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερο ‘X-Men’. Έχουν γραφτεί αντιφατικές φήμες για το τέλος του GoT αλλά δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά”, συμπλήρωσε.

O Nikolaj Coster-Waldau, που ενσαρκώνει τον Kingslayer Jamie Lannister, μίλησε για μια “τέλεια ισορροπία” σχετικά με το γκραν φινάλε.

 Η τελευταία σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “Game of Thrones” θα προβληθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα