Survivor: Η τελευταία βόλτα Μαριαλένας – Σάκη στην παραλία

Survivor: Η τελευταία βόλτα Μαριαλένας – Σάκη στην παραλία
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης του Survivor 4 glomex

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έκαναν μια ρομαντική βόλτα στην παραλία, λίγο πριν το φινάλε του Survivor.

Λίγες ημέρες μακριά από τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 βρίσκονται οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι οποίοι σιγά σιγά αποχαιρετούν τον Άγιο Δομίνικο.

Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό του παιχνιδιού.

Στον τελικό παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (30/6) η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έκαναν την τελευταία ρομαντική βόλτα στην παραλία και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

“Πριν φύγουμε, είπα στη Μαριαλένα να κάνουμε μια βόλτα στην παραλία που περάσαμε τόσα πολλά. Που πολλά βράδια για να αποφύγουμε τις εντάσεις φεύγαμε και περπατούσαμε μόνοι μας”, είπε στην κάμερα ο Σάκης, με τη Μαριαλένα να δηλώνει: “Μέχρι να μπει ο Σάκης ήμουν με αγνώστους. Μπορεί να ήταν φίλοι μου, αλλά στην ουσία δεν ξέρεις αν είναι πραγματικός σου φίλος, ή αν θέλει κάτι από σένα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα