Τα νέα ‘X-Files’ επιστρέφουν με ένα 20λεπτο βίντεο από τα γυρίσματα

default image

Σε λιγότερο από 4 εβδομάδες τα "X-Files" θα επιστρέψουν και πάλι στις ζωές μας και οι παραγωγοί φρόντισαν να μας δώσουν μια γερή πρώτη δόση (Vid+ Pics)

Η μεγάλη επιστροφή του πολυαναμενόμενου 10ου κύκλου της σειράς, που θα αποτελείται από 6 επεισόδια, τα οποία εκατομμύρια θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία, θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου. 

Ένα γενναιόδωρο βίντεο, περίπου 20 λεπτών, έρχεται για να μας βάλει για τα καλά στο κλίμα, αποκαλύπτοντας από πρώτο χέρι σκηνές από το νέο κύκλο.

Το κανάλι που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα αποφάσισε να προσφέρει στο κοινό μια ματιά στα “άδυτα” της σειράς με αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα και με συνεντεύξεις με τον Κρις Κάρτερ, τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι και την Τζίλιαν Αντερσον.

Στο ίδιο βίντεο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα νέα στοιχεία που θα μας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια του 10ου κύκλου, όπως την εμφάνιση του Γουίλιαμ, του έφηβου γιου της Σκάλι και του Μόλντερ.

 

Για την ιστορία, η σειρά έκανε το ντεμπούτο της στο FOX ΤΟ 1993 και συνεχίστηκε για 9 σεζόν μέχρι το 2002, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησαν δυο ταινίες, το 1998 και το 2008.

(Πηγή: nme.com)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα