Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (23/01/12)

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε στο NEWS 247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

Δημοκρατία

"Σφίγγει ο κλοιός για την οικογένεια", το κεντρικό θέμα της εφημερίδας σήμερα, που αναφέρεται στις αποκαλύψεις για τον Γ. Παπανδρέου που όπως σχολιάζει η εφημερία "τρέμει στην ιδέα του Ειδικού Δικαστηρίου".

Τα Νέα

"Από εξετάσεις όλοι οι υπάλληλοι", το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που αναφέρει πως η αξιολόγηση των 750.000 εργαζομένων στο Δημόσιο.

Έθνος

"Ιδού οι 4.151 "ωραίοι" και τα χρέη τους", το κεντρικό θέμα του Έθνους το οποίο αναφέρει ποιοι είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου.

Ελεύθερος Τύπος

"Άνθρακες ο θησαυρός με τη λίστα των 4.151 μεγαλοοφειλετών", το κεντρικό θέμα και της εφημερίδας, που αναφέρεται αναλυτικά σε όσους χρωστούν στο Δημόσιο πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Αδέσμευτος Τύπος

"Έρχονται απολύσεις για 80.000 μόνιμους υπαλλήλους", το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που αναφέρει παράλληλα πως ξηλώνονται οι συμβάσεις σε ΔΕΚΟ-Τράπεζες.

Η Βραδυνή

"Αυθαίρετα, τακτοποιούνται και κτίσματα κοντά σε κορυφογραμμές" ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Espresso

"Εκτός από τον Ντέμη...η μαφία ήθελε να "γδύσει" και τη Βανδή" είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στους τοκογλύφους της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Media and Internet
SHARE:

24Media Network