“8 Λέξεις”: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου με διπλό επεισόδιο

“8 Λέξεις”: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου με διπλό επεισόδιο
8 Λέξεις Youtube - Trailer

Απόψε στις 21:00 θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ το ερωτικό πολιτικό θρίλερ με τίτλο "8 Λέξεις" που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου. Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις.

Μετά από το επιτυχημένο σίριαλ “Τατουάζ” που αγαπήθηκε πολύ και καθήλωσε τους τηλεθεατές, ο Αντρέας Γεωργίου επιστρέφει με μια νέα σειρά που φέρει ξανά την σκηνοθετική του υπογραφή.

Η μεγάλη πρεμιέρα θα γίνει σήμερα στις 21:00 στον ΣΚΑΙ με ένα συναρπαστικό διπλό επεισόδιο, που θα μας δώσει την πρώτη, δυνατή γεύση του τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Πρόκειται για ένα ερωτικό πολιτικό θρίλερ, για μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα των τηλεθεατών.

Η σειρά βασίζεται σε ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο και μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων.

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγιώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστoλος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος .κ.α

Το σενάριο της σειράς “8 Λέξεις” υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου.

Περίληψη:

Ένας μεγάλος και απαγορευμένος έρωτας, ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που θέλουν αλλά δεν μπορούν να είναι μαζί, γιατί οι κοινωνικές συμβάσεις είναι πιο δυνατές από το συναίσθημα που θα τους δένει κρυφά για πάντα. Τα μυστικά ανάμεσα στις οικογένειές τους είναι πολλά και η αποκάλυψή τους απειλεί να γκρεμίσει τις ζωές τους.

Ο Οδυσσέας (Αντρέας Γεωργίου) είναι ένας ζωγράφος που ζει στην Κέρκυρα και ετοιμάζεται για τα εγκαίνια της πρώτης μεγάλης του έκθεσης στη Ρώμη. Η Ηλιάνα (Ειρήνη Καραγιώργη), είναι ο παντοτινός του έρωτας, μόνο που είναι παντρεμένη με τον Μιχαήλ (Ιάσωνας Παπαματθαίου), τον μεγάλο αδερφό του Οδυσσέα.

Ο έρωτας, η ελπίδα για την πραγμάτωσή του και τα όνειρα των ηρώων μπλέκονται ανάμεσα σε πολιτικά παιχνίδια και ίντριγκες που σαν στόχο έχουν να καταστρέψουν όσους κρατούσαν μέχρι τώρα τα μεγάλα μυστικά.

Η μητέρα των δυο αντρών, η Ναυσικά (Πέμη Ζούνη), πείθει την Ηλιάνα και τον Μιχαήλ να παραβρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης του Οδυσσέα στη Ρώμη για να δοθεί η ευκαιρία στα δυο αδέρφια να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους και να κλείσουν τα στόματα του κόσμου που μιλάει. Εκεί, στην έκθεση, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μιχαήλ, ο οποίος δεν ξέρει ότι όλα θα ανατραπούν με αυτή τη συνάντηση! Ένας φόνος θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα …

Η επιστροφή από τη Ρώμη στην Αθήνα κρύβει γεγονότα που θα περιπλέξουν ακόμα πιο πολύ τη ζωή της οικογένειας Καλλέργη. Η Ηλιάνα θα δοκιμάσει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν θα ανακαλύψει πως η γυναίκα που πίστευε ότι ήταν έμπιστη και στενή της φίλη, απλά δεν υπάρχει.. Πρόκειται για μια καλοστημένη συμπαιγνία που έχει σαν στόχο να παραπλανήσει την Ηλιάνα ή μήπως η ψυχολογική της κατάσταση κινείται για μια ακόμα φορά στα όρια της κατάρρευσης;

Αυτό φαίνεται να πιστεύει ακόμα και ο Άκης Αρώνης (Γιώργος Παρτσαλάκης) ο πατέρας της Ηλιάνας που τρέμει για τις συνέπειες αυτής της ιστορίας.

Μεγάλα προβλήματα δημιουργεί ο δημοσιογράφος Σίμος Καρατζάς (Απόστολος Γκλέτσος), ο οποίος είναι πωρωμένος με την δουλειά του και …κυνηγά τον Μιχαήλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα