Αγγελική Ηλιάδη: Η reality προβολή του θανάτου του πατέρα της

Αγγελική Ηλιάδη: Η reality προβολή του θανάτου του πατέρα της
Η Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα YouTube

Στη δημοσιότητα δόθηκε η στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει από τη μητέρα της πως ο πατέρας έφυγε από τη ζωή. Η ξαφνική αποχώρηση και τα σχόλια των Λιάγκα - Σκορδά για την αντίδραση της τραγουδίστριας.

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η προβολή στο επεισόδιο της “Φάρμας” το βράδυ της Τετάρτης (5/1) της στιγμής που η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει πως ο πατέρας έφυγε από τη ζωή.

Το απόσπασμα της ιδιαίτερα προσωπικής αυτής στιγμής δόθηκε στη δημοσιότητα και προβλήθηκε νωρίτερα από την πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Σε αυτό η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίζεται να μαθαίνει μέσω τηλεφώνου από τη μητέρα της πως ο πατέρας της έχει πεθάνει και αδυνατώντας να διαχειριστεί την κατάσταση ανακοινώνει στους συμπαίκτες της πως αποχωρεί από το παιχνίδι.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο συμβάν δεν σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες, αλλά πρόκειται για ετεροχρονισμένο γεγονός που σημειώθηκε στα τέλη Νοεμβρίου, απλά συνέπεσε χρονικά με τα γυρίσματα του παιχνιδιού ριάλιτι.

Εντύπωση ωστόσο έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο η παραγωγή του παιχνιδιού επέλεξε να προβάλει την τόσο προσωπική αυτή στιγμή της Αγγελικής Ηλιάδη και δεν την προστάτευσε (θα μπορούσαν τόσο οι συμπαίκτες της όσο και το τηλεοπτικό κοινό να ενημερωθούν με μια απλή ανακοίνωση για το δυσάρεστο γεγονός και την αποχώρησή της, χωρίς να προβλήθει καρέ καρέ τόσο η ανακοίνωση του θανάτου όσο και η αντίδρασή της). Αντίθετα στη σεκάνς που προβλήθηκε τα βλέπουμε όλα: την κλήση της μητέρας της, την αντίδραση της Ηλιάδη και το πώς παραδίδει το κινητό τηλέφωνο σε άνθρωπο της παραγωγής, κοντινά πλάνα της να είναι εμφανώς φορτισμένη, δραματική μουσική, πλάνα που κοιτάει σιωπηλή το τζάκι κρατώντας το χέρι ενός συμπαίκτη της.

Σημειώνεται ότι από όλο αυτό, η Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας επέλεξαν να σχολιάσουν τον τρόπο, με τον οποίο η Αγγελική Ηλιάδη αντέδρασε και τα όσα εμφανίστηκε να λέει λίγη ώρα μετά στους συμπαίκτες της κατά την αποχώρησή της από το ριάλιτι. «Της είπαν ότι έφυγε ο μπαμπάς της και μίλησε για τη Φάρμα;» διερωτήθηκε η κα. Σκορδά, ενώ ο κ. Λιάγκας σχολίασε ότι η Αγγελική Ηλιάδη «δεν του φάνηκε να είναι σε κατάσταση σοκ» και κατέληξαν στο ότι ο καθένας ζει διαφορετικά τον πόνο του.. «Δεν ξέρεις πώς αντιδρά ο καθένας» είπε η Φαίη Σκορδά. Σχόλια που δεδομένης της συνθήκης ίσως να περιττεύουν.

Μια σημαντική λεπτομέρεια φυσικά είναι ότι ο καθένας ναι μεν διαχειρίζεται διαφορετικά το πένθος αλλά ακόμα πιο διαφορετικά όταν έχει επάνω του μια κάμερα. Το ερώτημα άρα δεν θα έπρεπε να είναι το εάν η κα. Ηλιάδη αντέδρασε «διαφορετικά» ή «σωστά» στην κατάσταση αυτή, αλλά εάν η παραγωγή αντέδρασε σωστά…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα