Γιώργος Γιαννακίδης: Ποιος είναι ο νικητής της “Φάρμας”

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Γιαννακίδης, νικητής της "Φάρμας"
Γιώργος Γιαννακίδης, νικητής της "Φάρμας" Star Tv

Το who is who του Γιώργου Γιαννακίδη, που αναδείχθηκε νικητής της “Φάρμας” και των 50.000 ευρώ. Η καταγωγή, το επάγγελμα και τα χόμπι του.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης αναδείχθηκε νικητής της “Φάρμας” στον Τελικό του ριάλιτι του Star το βράδυ της Πέμπτης (21/12), κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 50.000.

Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος τα έδωσαν όλα, ωστόσο μόνο ένας κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα, παίρνοντας τις τέσσερις πολυπόθητες νίκες που απαιτούνταν για τον τίτλο.

Έξι δοκιμασίες χρειάστηκε εν τέλει ο Γιώργος Γιαννακίδης, για να καταφέρει να «λυγίσει» με σκορ 4-2 τον αντίπαλό του και να αναδειχθεί μεγάλος νικητής της “Φάρμας”.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης σήκωσε την κούπα συγκινημένος και τα έχασε μόλις είδε μπροστά του τη γυναίκα του και τις κόρες τους, Σοφία και Αναστασία, που ήρθαν για να πανηγυρίσουν μαζί του τη νίκη του. Ο ίδιος είχε δηλώσει προηγουμένως πόσο ανυπομονεί να ανταμώσει με την οικογένειά του κι όταν αυτό συνέβη κύλησαν από τα μάτια του δάκρυα χαράς!

Φάρμα: Ποιος είναι ο Γιώργος Γιαννακίδης

Ο Γιώργος Γιαννακίδης κατάγεται από το Βατερό Κοζάνης και είναι αγρότης στο επάγγελμα.

Στα 32 του χρόνια είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Γερμανία ως security αλλά γύρισε γιατί δεν έβλεπε τους δικούς του ανθρώπους όσο ήθελε. Όλο το σκεπτικό του Γιώργου άλλαξε τη στιγμή που έγινε πατέρας. Προσέχει πολύ την ποιότητα της διατροφής των παιδιών του και γι’ αυτό το λόγο στο κτήμα του στο Βατερό έχει και ζώα.

Ο λόγος που μπήκε στη “Φάρμα” ήταν οι κόρες του, αφού ήθελε να είναι περήφανες για αυτόν. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τις Mixed Martial Arts (MMA συντομογραφία) και όταν μπορεί κάνει και ταξίδια με τη μηχανή του.

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, ο Γιώργος Γιαννακίδης ενημερώθηκε ότι η σύζυγός του είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Μάλιστα, στον Τελικό, ο πρώην συμπαίκτης του Γιώργου, Νίκος Παρλάντζας, με τον οποίον είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στη “Φάρμα”, αποκάλυψε πως του πρότεινε να του βαφτίσει το τρίτο παιδί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα