Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη παίρνει μια μεγάλη απόφαση – Όσα θα δούμε την Πέμπτη

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη παίρνει μια μεγάλη απόφαση – Όσα θα δούμε την Πέμπτη
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" αντ1

Οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε την Πέμπτη (07/04)

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να τα βάλει με τον Δούκα για τις Καρυές, παρά την απροθυμία όλων. Τι θα κάνει, όμως, αν δεχτούν τελικά την πρόταση του Δούκα;

Η Μυρσίνη δείχνει τις φωτογραφίες στον Κωνσταντή για να σιγουρευτεί και ζητά από τη Ζωή να μην πει κουβέντα σε κανέναν. Ο Ακύλας αποκαλύπτει στον Δούκα τη συνεργασία του με τη Μυρσίνη, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλους, έχοντας μοναδικό σύμμαχο τον Μελέτη.

Ο Κυριάκος δεν συμμερίζεται την ταραχή της Βιολέτας για τα λεφτά που χάθηκαν, ενώ το χωριό συνεχίζει να γράφει γράμματα στην Αρχιεπισκοπή για να βοηθήσει τον παπά-Γρηγόρη.

Άγριες Μέλισσες: Το trailer της Πέμπτης (07/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα