Άγριες Μέλισσες: “Μετά τα Χριστούγεννα η σειρά είναι πολύ πιο σκληρή” λέει η σεναριογράφος

Άγριες Μέλισσες: “Μετά τα Χριστούγεννα η σειρά είναι πολύ πιο σκληρή” λέει η σεναριογράφος
Η "Λενιώ" από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Η Μελίνα Τσαμπάνη, σεναριογράφος της κορυφαίας σειράς "Άγριες Μέλισσες" μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την καριέρα της, τους ήρωες και τις εξελίξεις που θα δούμε.

Η σεναριογράφος της σειράς “Άγριες Μέλισσες“, Μελίνα Τσαμπάνη παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό όπου και μίλησε για την καριέρα της, αναφέροντας πως η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση ήταν οι “7 θανάσιμες πεθερές” και φυσικά για την κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1.

Δήλωσε ότι η σειρά θα γίνει πιο σκληρή και τολμηρή από τα Χριστούγεννα και μετά, μίλησε για τον χαρακτήρα της Λενιώς, τις τρεις αδερφές αλλά και το ποιος είναι ο πιο δύσκολος χαρακτήρας που έχει δημιουργήσει.

“Ο πιο δύσκολος χαρακτήρας που έχω φτιάξει και πάω μαζί του είναι ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου). Είναι ο πιο περίτεχνος χαρακτήρας που έχω κάνει στο χαρτί”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Μελίνα Τσαμπάνη, ενώ για τον χαρακτήρα της Λενιώς (Μαρία Κίτσου) είπε πως έχει έναν πολύ δυνατό και σημαντικό συμβολισμό.

Επίσης, ανέφερε πως οι τρεις ηρωίδες – αδελφές ήταν από την αρχή έτσι στο μυαλό της και τις είχε φανταστεί όπως ακριβώς παρουσιάζονται στην τηλεόραση. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα