Άγριες Μέλισσες: "Μετά τα Χριστούγεννα η σειρά είναι πολύ πιο σκληρή" λέει η σεναριογράφος

Η "Λενιώ" από τις "Άγριες Μέλισσες"
Η "Λενιώ" από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Η Μελίνα Τσαμπάνη, σεναριογράφος της κορυφαίας σειράς "Άγριες Μέλισσες" μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την καριέρα της, τους ήρωες και τις εξελίξεις που θα δούμε.

Η σεναριογράφος της σειράς "Άγριες Μέλισσες", Μελίνα Τσαμπάνη παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό όπου και μίλησε για την καριέρα της, αναφέροντας πως η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση ήταν οι "7 θανάσιμες πεθερές" και φυσικά για την κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1.

Δήλωσε ότι η σειρά θα γίνει πιο σκληρή και τολμηρή από τα Χριστούγεννα και μετά, μίλησε για τον χαρακτήρα της Λενιώς, τις τρεις αδερφές αλλά και το ποιος είναι ο πιο δύσκολος χαρακτήρας που έχει δημιουργήσει.

"Ο πιο δύσκολος χαρακτήρας που έχω φτιάξει και πάω μαζί του είναι ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου). Είναι ο πιο περίτεχνος χαρακτήρας που έχω κάνει στο χαρτί", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μελίνα Τσαμπάνη, ενώ για τον χαρακτήρα της Λενιώς (Μαρία Κίτσου) είπε πως έχει έναν πολύ δυνατό και σημαντικό συμβολισμό.

Επίσης, ανέφερε πως οι τρεις ηρωίδες - αδελφές ήταν από την αρχή έτσι στο μυαλό της και τις είχε φανταστεί όπως ακριβώς παρουσιάζονται στην τηλεόραση. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγριες Μέλισσες: Η Παπαθωμά μετά τη διαπόμπευση. Τι ακολουθεί

Άγριες Μέλισσες: Η "Κυρά Ρίζω" έδωσε spoiler και ελπίζει να μην βγει αληθινό

Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις και ανατροπές - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Θεοφανία Παπαθωμά για Άγριες Μέλισσες: Ζήτησα να γίνει η σκηνή της διαπόμπευσης ακόμα πιο δραματική

Άγριες Μέλισσες: Η διαπόμπευση της Παπαθωμά - "Βγάλτα όλα Βιολέτα"

SHARE: