Άγριες Μέλισσες: Ποιοι είναι οι 3 νέοι ηθοποιοί που θα δούμε στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι είναι οι 3 νέοι ηθοποιοί που θα δούμε στη σειρά
Άγριες Μέλισσες ANT1

Τρια νέα πρόσωπα, γνωστά και αγαπημένα από τον χώρο της τηλεόρασης πρόκειται να δούμε στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" και μάλιστα, σε ρόλους "κόντρα" από αυτούς που τους είχαμε συνηθίσει.

Αν και μέχρι τώρα οι ηθοποιοί στις “Άγιες Μέλισσες” ήταν κυρίως γνωστοί μέσω του θεάτρου και όχι από την τηλεόραση, η συνταγή πρόκειται να αλλάξει. Μιας και στην σειρά φαίνεται πως θα προστεθούν 3 νέα πρόσωπα γνωστά και αγαπημένα από τον χώρο της τηλεόρασης.

Ο πρώτος ηθοποιός είναι ο Τάσος Χαλκιάς, τον οποίο έχουμε δει σε πολλές γνωστές σειρές μέχρι σήμερα όπως “Επτά θανάσιμες πεθερές”, “Κόκκινο δωμάτιο”, “Εντιμότατοι κερατάδες”, “Κάτω Παρτάλι” και φέτος στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, Ο Τάσος Χαλκιάς θα συμβάλλει στο να λυθούν κάποια μυστήρια…

Τάσος Χαλκιάς EUROKINISSI

Το δεύτερο πρόσωπο που έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε σε κωμωδίες είναι η Αγγελική Λάμπρη. Οι περισσότεροι την μάθαμε από το “Παρά πέντε”, αλλά εδώ θα ενσαρκώνει τη νύφη του ταξιάρχου.

Αγγελική Λάμπρη NDP

 

Τέλος, ο τρίτος ηθοποιός, που πρόκειται να μπει στις επόμενες εβδομάδες στη σειρά, είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς, τον οποίο όσοι αγαπούν τις σαπουνόπερες σίγουρα θα τον θυμούνται από τον ρόλο του “κακού” στο σίριαλ “Μαρία η άσχημη”. Ο χαρακτήρας του τώρα, ευτυχώς, δεν θα είναι τόσο κακός.

Θανάσης Κουρλαμπάς www.ndpphoto.gr

 

Όπως αποκαλύπτεται από τον Γενάρη θα μπουν ακόμα τρεις νέοι ηθοποιοί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα