Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια αποκάλυψη σοκάρει το Διαφάνι, λίγο πριν το φινάλε

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια αποκάλυψη σοκάρει το Διαφάνι, λίγο πριν το φινάλε
Άγριες Μέλισσες - Ελένη αντ1

Οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε τη Δευτέρα (20/06)

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους. Ο Ζάχος όμως δεν είναι ικανοποιημένος αν δε βρει όλους τους δολοφόνους της μάνας του.

“Δεν θα ησυχάσω αν δεν πληρώσουν για το κακό που μου έκαναν”, μονολογεί η Πηνελόπη από την άλλη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει την πολυπόθητη αλήθεια.

Η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως κλυδωνίζεται από το βάρος των ενόχων του για το Γιάννο, ενώ ο Σταματάκης κάνει μία απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη.

Την ίδια ώρα, ο Σέργιος πιάνει στα πράσα τους γονείς του και η Ζωή επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα