Άγριες Μέλισσες: “Τρελάθηκε” το twitter με τη σκηνή του Μελέτη – Τι θα δούμε

Άγριες Μέλισσες: “Τρελάθηκε” το twitter με τη σκηνή του Μελέτη – Τι θα δούμε

Η αποκάλυψη του Μελέτη μπροστά σε όλους τους Σεβαστούς ότι είναι γιος της Ανέτ έβαλε "φωτιά" στο twitter. Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (07/07).

Συνεχίζουν οι καταιγιστικές εξελίξεις αυτής της βδομάδας στις “Άγριες Μέλισσες”, οι οποίες θα σταματήσουν για το καλοκαίρι στα μέσα Ιουλίου και θα επανέλθουν τον Σεπτέμβριο για την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν.

Οι ανατροπές τον τελευταίο καιρό είναι πολλές, ενώ το επεισόδιο της Δευτέρας (06/07) ενθουσίασε τους τηλεθεατές, καθώς είχε μερικές συγκλονιστικές σκηνές, όπως εκείνη του Μελέτη και της Λενιώς με τον Λάμπρο.

Συγκεκριμένα, προς το τέλος του επεισοδίου, ο Μελέτης, αφού επέστρεψε στο Διαφάνι μετά από 4 μήνες, επισκέφθηκε το σπίτι των Σεβαστών τη στιγμή που έτρωγαν. Ο ίδιος πήρε μια καρέκλα, έκατσε πλάι στον Δούκα με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και μπροστά σε όλους αποκάλυψε πως είναι και ο ίδιος ένας Σεβαστός.

Γυρνώντας προς το μέρος της βιολογικής μητέρας του, της Ανέτ, είπε: “Δεν τους έχεις μιλήσει ακόμα για μένα… μητέρα;”. Καθώς τα μέλη των Σεβαστών δεν γνώριζαν πως είναι γιος της και δεδομένου ότι η Πηνελόπη είναι τελικά ξαδέρφη του, η αποκάλυψη του Μελέτη έφερε μεγάλη αναστάτωση και τους άφησε όλους σοκαρισμένους.

Οι αντιδράσεις στο twitter

Το twitter “τρελάθηκε” με τη συγκεκριμένη σκηνή, αλλά και με το φιλί – επανασύνδεση της Ελένης με τον Λάμπρο.



Τι θα δούμε την Τρίτη (07/07)

Στο σπίτι των Σεβαστών, όλοι είναι σοκαρισμένοι με την αποκάλυψη του Μελέτη και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, λεπτό το λεπτό. Ο Μελέτης, παρουσία του Δούκα και της Ανέτ, αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δύο. Θα τις δεχτούν, όμως, ο Δούκας και η Ανέτ; Η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της, θέλοντας να ηρεμήσει από την αναστάτωση που επικρατεί στους Σεβαστούς, ενώ η θαλπωρή της Ελένης δείχνει να μαλακώνει κάπως, μετά από πολύ καιρό, την αντάρα που έχει η ψυχή της. Το ίδιο βράδυ, η Δρόσω μόνη στην κρυψώνα της, θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της. Η Πηνελόπη, μη μπορώντας ν’ αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, ενώ ο Τόλλιας κάνει κάποιες ανακοινώσεις στους συγχωριανούς του που θα φέρει τα πάνω- κάτω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα