Άλκηστις από MasterChef: “Κάποιοι ήταν δίμουροι και μαϊμούνια”

Άλκηστις από MasterChef: “Κάποιοι ήταν δίμουροι και μαϊμούνια”

Είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν πολύ το φετινό MasterChef, λόγω της εκρηκτικής συμπεριφοράς της και της έντονης προσωπικότητάς της. Μιλά για τους συμπαίκτες της, τις κλίκες και την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Καλεσμένη στη “Φωλιά των Κου Κου” ήταν η Κρητικιά Άλκηστις Αλεξάκη που αποχώρησε από το MasterChef, μια παίκτρια που απασχόλησε πολύ τους συμπαίκτες της, τους κριτές και τους τηλεθεατές.

Η συμπεριφορά της Άλκηστης και οι ατάκες της είχαν γίνει πολλές φορές αντικείμενο σχολιασμούς, επομένως, η συνέντευξή της στην εκπομπή, ήταν ό,τι περιμέναμε για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να μάθουμε – επιτέλους! – τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι του MasterChef, ποιοι είχαν κάνει κλίκες και τι πρόβλημα είχε με τους συμπαίκτες της.

Η πρώτη ερώτηση, φυσικά, αφορούσε στο αν όντως κάποιοι ήταν “δίμουροι” και “μαϊμούνια” με την Άλκηστη να απαντά καταφατικά γελώντας!

“Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από το ότι τα πράγματα που γίνονται στο σπίτι μέσα, δεν τα βλέπει ο κόσμος έξω. Έχει ένα γύρισμα ενός τετάρτου στο σπίτι και μετά όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός κάμερα. Όταν είσαι μέσα σε ένα σπίτι τα συναισθήματά σου είναι 100%, πολύ πιο πάνω από το κανονικό και ξεκινά ένα παιχνίδι παράξενο. Κάθεσαι βλέπεις 20 διαφορετικούς ανθρώπους”, είπε η Άλκηστις ξεκινώντας την αφήγηση της εμπειρίας της στο ριάλιτι μαγειρικής.

Η Άλκηστις πρόσθεσε: “Δεν γίνεται να έχεις άλλη συμπεριφορά μέσα στο σπίτι και όταν είναι μπροστά οι κάμερες να είσαι αλλιώς, να είσαι “Παναγία”. Για τον Σταμάτη θα πω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι, γιατί επηρεάζεται. Ευθύνη δεν θα ρίξω σε κανένα γιατί είναι ο εγκλεισμός στη μέση”.

Σχετικά με την κόντρας της με τη Σπυριδούλα, για την οποία ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές, η Άλκηστις είπε τα εξής: “Είναι κάποιοι που θέλουν να φαίνονται στις κάμερες, είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλον. Η Σπυριδούλα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να δείχνεται και πιστεύω το βλέπει και ο κόσμος”.

Όπως είπε, σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά “δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις όλους τους υπόλοιπους πέρα, να κλείνει μια πόρτα μέσα στο σπίτι και να συζητάνε μεταξύ τους και μπροστά στις κάμερες να λένε ότι το συζητήσαμε όλοι μέσα στο σπίτι. Ποιοι όλοι; Οι 2 ή οι 5;”.

Η Άλκηστις ρωτήθηκε, επίσης, για την εκρηκτική συμπεριφορά της και παραδέχτηκε, χαμογελώντας, πως κάποιες φορές είναι πολύ έντονος ο τρόπος της: “Σίγουρα ο τρόπος έκφρασής μου είναι έντονος. Έχω ένα κακό, όταν έχω δίκιο θέλω να το διατυμπανίσω παντού, αλλά συνήθως το χάνω με την έκφρασή μου. Θα το φτιάξω στην πορεία”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα