Αμανατίδου από GNTM: Η Μέγκι πίστεψε πως την κερατώνει ο δικός της

Αμανατίδου από GNTM: Η Μέγκι πίστεψε πως την κερατώνει ο δικός της

Για όλους και για όλα μίλησε η Άννα Αμανατίδου μετά την αποχώρησή της από το GNTM. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους λόγους που πιστεύει ότι η Μέγκι την αντιπαθεί.

Η Άννα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”, αφού έφυγε από το σπίτι του GNTM, μία μέρα πριν από τον μεγάλο τελικό.

Ερωτήθηκε σχετικά με το τι έχει συμβεί ανάμεσα στην ίδια και την Εύη στη Θεσσαλονίκη, πριν από το παιχνίδι, αλλά και για τη σχέση της με τη Μέγκι και όλα όσα ακούγονται για τη “φιλία” τους όσο δούλευαν ως μοντέλα προτού μπουν στο GNTM.

“H Εύη με είχε πιάσει στη Θεσσαλονίκη και μου είχε πει πως θέλει να ξεκινήσει μόντελινγκ. Και της είπα να το κάνει. Μετά δούλεψε σε ένα μαγαζί για δυο εβδομάδες και έφυγε. Και πήρα εγώ τη θέση της. “

“Γενικώς δεν είμασταν φίλες, είχε τύχει να συνεργαστούμε σε δυο fashion shows, ήταν μια κοπέλα που συμπαθούσα δεν μου ήταν και εντελώς αντιπαθής, πίστεψε ότι εγώ ήξερα ότι την κερατώνει ο δικός της και δεν της το είπα επειδή ήμασταν φίλες και επειδή ο δικός της τα έφτιαξε μετά με μια φίλη μου κοντινή κιόλας, δεν της το είπα, δεν της το είπα, πρώτον δεν μπλέκομαι και δεύτερον δεν ήταν και φίλη μου για να κάτσω να της το πω”.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα