GNTM: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

GNTM: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Απόψε, Τετάρτη, θα προβληθεί το 28ο και τελευταίο επεισόδιο του GNTM και θα βγει η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού. Από ποιες δοκιμασίες θα περάσουν τα κορίτσια και ποια η διαδικασία για την ανάδειξη της νικήτριας;

Το GNTM μπήκε δυναμικά στη ζωή μας κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τράβηξε όλα τα βλέμματα και παρέμεινε στις προτιμήσεις μας μέχρι και το τέλος! Το τέλος αυτό πρόκειται να μπει σήμερα, Τετάρτη (19 Δεκεμβρίου 2018) στις 21:00 στο Star Tv.

Στη διαδικασία του τελικού, τα μοντέλα θα περάσουν από μια τετραπλή δοκιμασία (3 φωτογραφίσεις και 1 γύρισμα διαφημιστικού) και θα κριθούν για τελευταία φορά. Το μεγαλύτερο μέρος του τελικού θα είναι μαγνητοσκοπημένο, ενώ ζωντανά θα προβληθεί το τελευταίο μισάωρο, όπου θα γίνει και η ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας.

Μετά από τη χθεσινή αποχώρηση της Άννας Αναματίδου , τα κορίτσια που απαρτίζουν την τελική τριάδα είναι η Εβελίνα Σκίτσκο, η Ειρήνη Καζαριάν και η Μαριάννα Παινέση. Τρία πανέμορφα, λαμπερά και πολλά υποσχόμενα κορίτσια, αλλά μόνο μία νικήτρια που θα κερδίσει τον τίτλο και τα μεγάλα έπαθλα.

Όπως βλέπουμε στο trailer, σε κάποια πλάνα τα κορίτσια παρουσιάζονται δυναμικά και σέξι, σε κάποια φαίνονται να πλησιάζουν και να φωτογραφίζονται με έναν άντρα και σε κάποια άλλα να χορεύουν και να διασκεδάζουν σε μια μεγάλη παρέα, σαν άλλα party girls σε ρεβεγιόν.

Επίσης, βλέπουμε πως όσο τα τρία κορίτσια βρίσκονται στο πλατό, κάνουν είσοδο όλες οι κοπέλες οι οποίες πέρασαν από το σπίτι του GNTM. Μιλάνε με τα κορίτσια της τριάδας, τους δίνουν κουράγιο και τους εύχονται καλή επιτυχία, καθώς οι κριτές ετοιμάζονται να βαθμολογήσουν την απόδοσή τους και να επιλέξουν την καλύτερη.

Ποια θα είναι το φετινό Greece’s Next Top Model;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα