Αναστασία Τσιλιμπίου: Από την “Καρδιά ενός αγγέλου” και το “Νησί”, στο “Κομάντα και Δράκοι”

Αναστασία Τσιλιμπίου: Από την “Καρδιά ενός αγγέλου” και το “Νησί”, στο “Κομάντα και Δράκοι”
Mega Tv

Γνωρίσαμε την Αναστασία Τσιλιμπίου σε ηλικία μόλις 9 ετών, όταν έπαιξε με τη Ναταλία Δραγούμη στην "Καρδιά ενός αγγέλου", ενώ έγινε ευρέως γνωστή ως μικρή Μαρία στο "Νησί". Η επιστροφή στην τηλεόραση και ο νέος της ρόλος.

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε η νέα μεταφυσική σειρά μυστηρίου του Mega με τίτλο “Κομάντα και Δράκοι”, που δέχτηκε σωρεία θετικών σχολίων στην πρεμιέρα της.

Η σειρά περιλαμβάνει ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών, ενώ ανάμεσά τους είναι και η Αναστασία Τσιλιμπίου, ένα κορίτσια που έχουμε γνωρίσει από πολύ μικρή ηλικία στην τηλεόραση.

Η 23χρονη σήμερα Αναστασία ασχολήθηκε με το παιδικό μόντελινγκ και με διαφημιστικά σποτ από την ηλικία των 5 ετών, ενώ έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 9 χρονών, πρωταγωνιστώντας στη δραματική σειρά “Για την καρδιά ενός αγγέλου” του Alpha στο πλάι της Ναταλίας Δραγούμη και του Πασχάλη Τσαρούχα. Τότε είχε εντυπωσιάσει το κοινό και το είχε συγκινήσει με την ερμηνεία της, υποδυόμενη την μικρή Ελπίδα.

Alpha Tv

Αργότερα, συμμετείχε στη σειρά “40 κύματα”, ενώ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την σπουδαία σειρά “Το Νησί” σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη που άφησε τηλεοπτική ιστορία. Εκεί, υποδύθηκε την μικρή Μαρία σε ηλικία 12 ετών, ενώ έπειτα συμμετείχε και σε άλλες σειρές, ακόμη και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η Αναστασία Τσιλιμπίου πρωταγωνίστησε στην τουρκική υπερπαραγωγή “Kosem Sultan”, ενσαρκώνοντας την Ελληνίδα σουλτάνα Κιοσέ, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Σήμερα, συνεργάζεται ξανά με το Θοδωρή Παπαδουλάκη στη σειρά “Κομάντα και Δράκοι”, υποδυόμενη τη Ναυσικά, την μεγάλη κόρη του αστυνομικού Βασίλη Γιαννούλη (Βασίλη Μπισμπίκη).

Η Ναυσικά έχει αναλάβει το ρόλο της «μητέρας» στην οικογένεια, καθώς εκείνη έφυγε από τη ζωή. Έχει κλειστεί στο δικό της ψηφιακό κόσμο. Ευαίσθητη, προσέχει τη διατροφή της (vegan) και δεν της αρέσει, που εξαιτίας της μετακίνησής τους στην Κρήτη, διαταράχθηκε η καθημερινότητά της. Η γνωριμία της με τον Νεκτάριο θα την επηρεάσει βαθιά και θα καταλάβει ότι ο κόσμος γύρω της, τελικά, έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από όσο νόμιζε.

Mega Tv

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα