ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ

Το "Κομάντα και Δράκοι" είναι η νέα σειρά στο πρόγραμμα του MEGA. Γυρισμένη στην Κρήτη και με υπόθεση που για πολλούς το κάνει το ελληνικό "Stranger Things" κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο το κοινό. Το "Κομάντα και Δράκοι" στο σενάριο του έχει κάτι το μεταφυσικό, κάτι το ανεξήγητο και μυστηριώδες με τις ερμηνείες των Βασίλη Μπισμπίκη, Αναστασίας Τσιλιμπίου, Μαρίνας Καλογήρου, Γιάννη Ζουγανέλη κ.α. να κορυφώνουν το ενδιαφέρον του κοινού. Ξεχωριστή αναφορά αξίζει στον Λευτέρη Kοκογιαννάκη, τον "Ντόντο" του Κομάντα και Δράκοι, αν και δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός ερμηνεύει μοναδικά το ρόλο του.

Αναστασία Τσιλιμπίου: Από την "Καρδιά ενός αγγέλου" και το "Νησί", στο "Κομάντα και Δράκοι"

Αναστασία Τσιλιμπίου: Από την "Καρδιά ενός αγγέλου" και το "Νησί", στο "Κομάντα και Δράκοι"

Γνωρίσαμε την Αναστασία Τσιλιμπίου σε ηλικία μόλις 9 ετών, όταν έπαιξε με τη Ναταλία Δραγούμη στην "Καρδιά ενός αγγέλου", ενώ έγινε ευρέως γνωστή ως μικρή Μαρία στο "Νησί". Η επιστροφή στην τηλεόραση και ο νέος της ρόλος.

Κομάντα και Δράκοι

Κομάντα και Δράκοι: Το μέρος που γυρίζεται και οι ομοιότητες με το "Stranger Things"

Πού πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς "Κομάντα και Δράκοι", που εντυπωσίασε με τα απόκοσμα πλάνα της. Γιατί την χαρακτηρίζουν ως "το ελληνικό Stranger Things". Μοιάζει, όντως, με την σειρά του Netflix;

Κομάντα και Δράκοι

Κομάντα και Δράκοι: Η υπόθεση, ο Κοκογιαννάκης και η αποθέωση στο twitter

Η μεταφυσική σειρά μυστηρίου "Κομάντα και Δράκοι" ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό. Οι ηθοποιοί, η εξαιρετική ερμηνεία του Λευτέρη Κοκογιαννάκη και τα σχόλια των τηλεθεατών.