Αναστάσης Ροϊλός για Άγριες Μέλισσες: “Αναγκάστηκα να φοράω περουκίνι τα 24 πρώτα επεισόδια!”

Αναστάσης Ροϊλός για Άγριες Μέλισσες: “Αναγκάστηκα να φοράω περουκίνι τα 24 πρώτα επεισόδια!”
Ο Αναστάσης Ροϊλός στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show

Για τον κορονοϊό και το πώς πέρασε την καραντίνα, την οικογένειά του και τον ρόλο του ως "Νικηφόρος", μίλησε ο Αναστάσης Ροϊλός στην εκπομπή "The 2Night Show".

Στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτλογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Αναστάσης Ροϊλός, αγαπητός στο κοινό και ως “Νικηφόρος” από τις Άγριες Μέλισσες.

Μάλιστα, η συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ανατρεπτική, καθώς στο πρώτο μέρος μίλησε τηλεφωνικά με τον παρουσιαστή για τον κορονοϊό.

“Είναι φοβερό αυτό που συνέβη. Τελευταία στιγμή, αποφασίστηκε Κυριακή ότι σταματάμε. Έτσι πήρα τα πράγματά μου και πέρασα εκτός Αθηνών την καραντίνα. Συγκεκριμένα στον Ωροπό. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ένα μούδιασμα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα”, δήλωσε, αναφερόμενος στην πανδημία.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε το εισαγωγικό βίντεο και ξεκίνησε η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη προ καραντίνας.

Ο Α. Ροϊλός αναφέρθηκε στην καταγωγή του, τη Θεσσαλονίκη, στο περουκίνι που αναγκάστηκε να φορέσει στη σειρά, ενώ συνέχεια μίλησε για την οικογένειά του, δηλώνοντας πως μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα του.

“Όταν με πήραν για τη σειρά, είχα ξυρισμένο κεφάλι. Έστειλα φωτογραφία στη casting director με το ξυρισμένο μου μαλλί και μου απάντησε “Με σκότωσες!” ,έτσι αναγκάστικα να φοράω περουκίνι στα πρώτα 24 επεισόδια“, δήλωσε γελώντας ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην μονογονεϊκλη του οικογένεια δήλωσε: “Από πολύ μικρός συνειδητοποίησα ότι καλύτερα χωρίς πατέρα παρά με έναν κακό πατέρα”, προσθέτοντας: “Η φιγούρα η πατρική είναι ένα ποτ πουρί χαρακτήρων”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα