Ανατροπή και σφαγή για το “Χρυσάνθεμο”: Τίνος είναι το παιδί από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Ανατροπή και σφαγή για το “Χρυσάνθεμο”: Τίνος είναι το παιδί από το Κωνσταντίνου και Ελένης
Στιγμιότυπο από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" Youtube

Πόλεμος για το ποιο παιδί έπαιξε το "Χρυσάνθεμο" στην τηλεοπτική σειρά. Πατέρας ισχυρίζεται πως ήταν η δική του κόρη και κατηγορεί για ψέματα την 22χρονη κοπέλα.

Χαμός με την ταυτότητα του “Χρυσάνθεμου”, του παιδιού που είχε εμφανιστεί στην επιτυχημένη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” και που έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών στο επεισόδιο “Μωρό μου, μωρό μου εσύ”.

Η εκπομπή “Καλοκαίρι #not” πήρε συνέντευξη την Τετάρτη (08/07) από την Αναστασία Κοζαδίνου-Μέτση, μία 22χρονη κοπέλα που υποστήριξε πως είναι το παιδάκι που είχαμε δει πριν από χρόνια στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως τότε στη σειρά είχαν συμμετάσχει δύο παιδάκια, η ίδια κι άλλο ένα, ωστόσο, αυτή της η δήλωση κόπηκε και δεν προβλήθηκε στο απόσπασμα της εκπομπής. 

Σήμερα, Πέμπτη (09/07), ένας κύριος εν ονόματι Γεράσιμος Μαζαράκης βγήκε στην ίδια εκπομπή και διέψευσε όσα είπε η Αναστασία Κοζαδίνου-Μέτση κατηγορώντας της πως λέει ψέματα για να κερδίσει δημοσιότητα.

Ο κ. Μαζαράκης υποστήριξε πως η δική του κόρη είναι το παιδί που υποδύθηκε το “Χρυσάνθεμο” στη σειρά, ενώ δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της κοπέλας.

Όπως είπε: “Ό,τι είπε είναι ψέμα. Ουδέποτε υπήρξε δεύτερο παιδί. Εγώ την είχα πάει την κόρη μου πριν πολλά χρόνια και όλα αυτά που σας λέει είναι παραμύθια. Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Εγώ έχω σκοπό να κινηθώ νομικά εναντίον της. Έχω φωτογραφίες, έχω αποδείξεις. Δεν ήταν ποτέ δύο μωρά και σταματήστε αυτή την κουβέντα”.

Μάλιστα, δημοσιογράφος της εκπομπής δήλωσε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον Χάρη Ρώμα για το εν λόγω θέμα και πως ο γνωστός σεναριογράφος της είπε ότι όντως υπήρχαν δύο μωρά στη σειρά.

Ωστόσο, ο κ. Μαζαράκης επέμεινε στο ότι μόνο η κόρη του έπαιξε στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version