Ανδρέας Ανδρεόπουλος για τη “Λάμψη”: Διαφώνησα με τον Νίκο Φώσκολο κι έφυγα

Διαβάζεται σε 3'
O Ανδρέας Ανδρεόπουλος
O Ανδρέας Ανδρεόπουλος Glomex

Σε μια άβολη στιγμή της καριέρας του αναφέρθηκε ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τη “Λάμψη”, Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Για το ξεκίνημα της καριέρας του, για μια δύσκολη περίοδο στην ζωή του, αλλά και για την συμμετοχή του στην Λάμψη έκανε λόγο ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, ο οποίος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4.

Ο ηθοποιός αρχικά μίλησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για μια άβολη στιγμή στην αρχή της καριέρας του όταν έπρεπε να εμφανιστεί στο θέατρο γυμνός.

“Πήγα στο Κρατικό Βορείου Ελλάδος και κάναμε μια μεγάλη επιτυχία, όπου είχα την υποχρέωση να εμφανίζομαι γυμνός στην αρχή και στο τέλος του έργου. Γυμνός από την πίσω πλευρά, ξαπλωμένος στην παραλία, αρκετά άβολο. Είχε γίνει μεγάλη φασαρία τότε με αυτό, διαφημίστηκε πάρα πολύ. Το πρώτο γυμνό στο ελληνικό θέατρο. Εγώ δεν ήμουν μαθημένος σε αυτά και με τρόμαξε”, δήλωσε αρχικά ο ίδιος.

“Όταν πέρασα την ακρόαση μου είπαν ο ρόλος αυτός εμφανίζεται γυμνός στην αρχή και στο τέλος του έργου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτά, απλά κατά τη διάρκεια των προβών είχα μια συστολή και θυμάμαι ότι ήρθε κάποια σκηνή ο σκηνοθέτης λίγο πριν την πρεμιέρα και όπως φορούσα ένα σορτσάκι, έβγαλε το σορτσάκι και λέει τώρα ήρθε η ώρα να μας πεις τι συμβαίνει“, αποκάλυψε στην συνέχεια ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: “Τα πράγματα ήταν δύσκολα, χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια”

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά “Λάμψη”, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που αποχώρησε.

Η Λάμψη δεν ήταν λάθος. Δεν ήξερα ότι θα παιχτεί τόσα χρόνια. Ήταν εξόντωση το καθημερινό, η αποστήθιση. Διαφώνησα με τον δάσκαλο Φώσκολο και έφυγα. Μου είχε ότι έχει μια ωραία ιστορία για εμένα και είχε μία άλλη ιστορία και δεν μου άρεσε και του μίλησα και του είπα “Δάσκαλε δεν θα το παίξω αυτό”. Δεν ήθελα να κυνηγάω τη γυναίκα του πατέρα μου. Η Λάμψη μου έδωσε μία αναγνωρισιμότητα, χρήματα, πάτημα για τα επόμενα βήματα και μου στέρησε θεατρικές εμφανίσεις”, δήλωσε.

Ο ηθοποιός στην συνέχεια μίλησε ανοιχτά για μια δύσκολη περίοδο στην ζωή του κατά την οποία χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια από ειδικό.

“Υπήρξαν δύσκολες εποχές. Δεν ήμουν στα καλύτερά μου, χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια από ειδικό. Έκρινα ότι δεν ήμουν λειτουργικός σε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μου. Ήταν ένα είδος κατάθλιψης. Τα πράγματα ήταν δύσκολα. Είχα διαταραχές στον ύπνο, στη διάθεση, στη συμπεριφορά. Με τη συνδρομή του γιατρού που μου έδωσε φάρμακα άνοιξε πάλι ο κόσμος”, είπε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα