Άννα Λορένη: Ο χωρισμός με τον Παναγιώτη, η πρόταση γάμου και η πραγματική της ηλικία

Άννα Λορένη: Ο χωρισμός με τον Παναγιώτη, η πρόταση γάμου και η πραγματική της ηλικία

Η Άννα Λορένη αποκάλυψε στο The 2Night Show τους λόγους που χώρισε από τον Παναγιώτη Θεόφιλο, που γνώρισε στο Power of Love και άλλα πράγματα που δεν γνωρίζαμε για αυτήν.

Η Άννα Λορένη, μία από τις παίκτριες που συμμετείχαν στο πρώτο Power of Love, φιλοξενήθηκε στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Θεόφιλο, που είχε γνωρίσει στο ριάλιτι αγάπης, αλλά και για άλλες πτυχές της ζωής της που δεν γνώριζε το ευρύ κοινό.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στην σχέση που είχε όσο βρισκόταν στο Ντουμπάι, πριν μπει στο παιχνίδι, κάνοντας μια αποκάλυψη. Ο πρώην της, με τον οποίο είχε χωρίσει, όταν την είδε στο Power of Love, πήγε στην Τουρκία και εκεί της έκανε πρόταση γάμου, ωστόσο, η Άννα την απέρριψε, καθώς δεν ήθελε να γυρίσει στα παλιά.

Η Άννα παραδέχτηκε, αναφορικά με τον Παναγιώτη, πως όσο βρίσκονταν μέσα στο σπίτι της αγάπης αντάλλαξαν μεγάλα λόγια και ότι, ένα χρόνο μετά βλέπει αλλιώς τα πράγματα. Είπε χαρακτηριστικά: “Μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί είναι ένα πολύ ωραίο παιδί, είδα πολύ ευγενικά στοιχεία στον χαρακτήρα του και τον συμπάθησα ακόμη περισσότερο όταν βγήκαμε έξω απ’ το παιχνίδι. Αλλά δεν τον ερωτεύτηκα”.

Επίσης, δήλωσε ότι δεν έχει νιώσει με κανέναν ότι θα μπορούσε να να είναι ο πατέρας του παιδιού της, ενώ μίλησε για τη ζωή της στο Ντουμπάι και τις παρερμηνείες που υπάρχουν σχετικά με τις χώρες αυτές. Μίλησε για τα ακριβά ενοίκια των σπιτικών εκεί και για τις δυσκολίες της ζωής στην εν λόγω χώρα, ενώ δεν παρέλειψε, μάλιστα, να σχολιάσει τη δημοσιοποίηση της ανήθικης πρότασης που δέχτηκε πριν από λίγο καιρό από έναν Άραβα.

Οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν δηλώνοντας πως συνάντησε Ελληνίδες που ήταν “συνοδοί”, ότι “εάν δεν έχεις το “ψώνιο” δεν πας σε τέτοια παιχνίδια, ενώ παραδέχτηκε πως είχε πει ψέματα για την ηλικία της στο Power of Love. Είπε χαρακτηριστικά:

Όταν πήγα στο παιχνίδι είπα στο trailer πως είμαι 30 χρονών, σε εκείνη την φάση ήμουν 32. Έγινε όμως πολύ μεγάλος ντόρος, το έβλεπα καθημερινά είναι συγκλονιστικό και έλεγαν πως είμαι 40 – 45. Στο παιχνίδι μπήκα 32- 33 και απλά το λέω για αυτούς που είχαν τόση ανάγκη να μάθουν. Είχαμε δει λίγο τα αγόρια τα άλλα και ήταν όλα μικρά σε ηλικία και λέω που πάω; Υπήρχε ένας παίκτης που ήταν μεγαλύτερος. Αυτός είναι ο λόγος που έκρυψα την ηλικία μου. Εγώ πίστευα δεν θα μπλέξω με κανέναν και θα κάτσω δύο εβδομάδες και θα φύγω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα