ΑΝΤ1: Επιστρέφει ο Λαζόπουλος και οι θρυλικοί ‘Δέκα Μικροί Μήτσοι’

ΑΝΤ1: Επιστρέφει ο Λαζόπουλος και οι θρυλικοί ‘Δέκα Μικροί Μήτσοι’

Πότε κάνει πρεμιέρα η σατιρική εκπομπή που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο Λάκης Λαζόπουλος από τη συχνότητα του ΑΝΤ1

Πέρασαν 24 χρόνια από την ημέρα που βγήκαν στην μικρή οθόνη οι Μήτσοι. Ο κόσμος του Λάκη Λαζόπουλου από το Κολωνάκι, ως την Θεσσαλονίκη και από τη Λάρισα στη θάλασσα του “σκαραβαίου”, υπήρξε επί 12 συναπτά έτη, μια από τις πιο επιτυχημένες σατιρικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Προβλήθηκαν από το 1992, ως και το 2004 από τη συχνότητα του MEGA και σήμερα 26 χρόνια από την πρεμιέρα, οι “Δέκα Μικροί Μήτσοι” επιστρέφουν, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21.00 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.45, θα παρακολουθήσουμε τα best of της αγαπημένης σατιρικής κωμωδίας για να ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο, στις 31 Μαρτίου στις 21.00, με τους νέους, πρωτότυπους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Ο Λάκης Λαζόπουλος έγραφε τα σενάρια και πρωταγωνιστούσε, πλαισιωμένος από καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως ο Τάσος Παλαντζίδης, η Ελένη Γερασιμίδου, η Σοφία Φιλιππίδου, η Υρώ Μανέ, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Μαρία Γεωργιάδου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Χρήστος Ευθυμίου, ο Δημήτρης Σταρόβας και άλλοι.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» ήταν μία από τις μακροβιότερες – μη καθημερινές- τηλεοπτικές σειρές, από την οποία πέρασαν από τα πιο γνωστά ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού κόσμου, όπως ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Θανάσης Βέγγος, ο Κώστας Χατζηχρήστος, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Σπεράντζα Βρανά, η Μίλβα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Μαρία Φωκά, η Χαρούλα Αλεξίου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Τασσώ Καββαδία, η Μαρία Καβογιάννη, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο Τζίμης Πανούσης και πολλοί άλλοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα