Ανθή Σαλαγκούδη: “Δεν έχω δει ούτε μισό επεισόδιο του Survivor”

Ανθή Σαλαγκούδη: “Δεν έχω δει ούτε μισό επεισόδιο του Survivor”
Η Ανθή Σαλαγκούδη στο The 2Night Show Glomex

Για τη συμμετοχή της στο Survivor, την αυθόρμητη απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τα συναισθήματά της όταν βλέπει τα διάφορα κοροϊδευτικά memes που έχουν βγει για την ίδια μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη.

“Ούτε μισό επεισόδιο του Survivor που είμαι μέσα δεν έχω δει. Δεν θέλω να δω πώς φαινόμουν”, δήλωσε η Ανθή Σαλαγκούδη, που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor, τονίζοντας πως ήθελε να ρισκάρει, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει ποιοι πιστεύει πως είναι πιο πιθανό να φτάσουν στον τελικό.

“Την απόφαση να πάω στο Survivor την πήρα σε μία ημέρα. Το πήρα πολύ γρήγορα απόφαση και δεν σκέφτηκα τι θα γινόταν μετά. Λίγο η καραντίνα, λίγο κάποια πράγματα στη δουλειά που δεν μου είχαν κάτσει καλά, είπα να το ρισκάρω. Σαν εμπειρία άξιζε τον κόπο. Ήταν κάτι το συγκλονιστικό που μπορούσα να τεστάρω τον εαυτό μου, τα όριά μου. Ήταν πολύ κόντρα ρόλος αυτό για εμένα, ήταν 100% έξω από τα νερά μου”, είπε. Στη συνέχεια, η Ανθή έκανε πρόβλεψη για το ποιοι έχουν αυτό που χρειάζεται για να φτάσουν μέχρι τη νίκη. Αυτοί ήταν ο Τζέιμς, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ακόμα η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε πως αισθανόταν άβολα όταν την έβαζαν στη θέση να απολογηθεί για την οικογένειά της.

“Ένιωθα πολύ άβολα όταν με έβαζαν στη θέση να απολογηθώ για την οικογένεια μου. Τα memes όσον αφορά το Survivor δεν με πείραξαν καθόλου απλά ήθελα να βγω να πω κάποια πράγματα για να υποστηρίξω τους δικούς μου ανθρώπους. Ένιωθα ότι κάποια πράγματα έπρεπε να μπουν στη θέση τους γιατί όσο ήμουν μέσα είχαν ακουστεί “τέρατα” για μένα που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα