Αντύπας: “Έγραψα το τραγούδι για μένα και ξαφνικά το ακούω από τον Στράτο Διονυσίου”

Αντύπας: “Έγραψα το τραγούδι για μένα και ξαφνικά το ακούω από τον Στράτο Διονυσίου”
Ο Αντύπας στο The 2night show Glomex

Ο διάσημος τραγουδιστής Αντύπας μίλησε για το πώς εκτινάχθηκε η καριέρα του, περιγράφοντας την ιστορία του τραγουδιού "Μετακομίζω γιατί χωρίζω". Όσα είπε για την σύζυγο και την οικογένειά του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/01) ο γνωστός τραγουδιστής Αντύπας, ο οποίος μίλησε για την πορεία του στη μουσική και για τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και για το πώς άφησε το ποδόσφαιρο ώστε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Αναφερόμενος στο πώς εκτινάχθηκε η καριέρα του, ο διάσημος τραγουδιστής περιέγραψε την παρακάτω ιστορία:

“Ήμουν Θεσσαλονίκη να δω την αδερφή μου κι ακούω στο ράδιο η Minos παρουσιάζει τις επιτυχίες της. Ακούω και τώρα θα ακούσουμε ένα νέο τραγούδι του Στράτου Διονυσίου, που το έγραψε ο Αντύπας κι ο Χρήστος Κολοκοτρώνης. Μπαίνει ο Διονυσίου και λέει το “Μετακομίζω γιατί χωρίζω”. Εγώ τρελάθηκα. Παναγία μου, ποιος το κυκλοφόρησε; Ήταν ο πρώτος δίσκος που κυκλοφόρησα και είχε μέσα αυτό το τραγούδι. Παίρνω το αυτοκίνητο, κατεβαίνω Αθήνα και πάω στον Μάτσα. Μου λέει “σε παρακαλώ να αφήσεις αυτό το τραγούδι να το πει ο Διονυσίου και θα σου δώσω 500.000”. Του λέω “τι να τις κάνω κύριε Μάτσα, εγώ αν κάνω επιτυχία θα πάρω 500.000 την βραδιά”. Λέω ένα τραγούδι “Πωλείται και το σπίτι μου” και γίνεται πανικός. Μου απαντά “μπαίνουμε στο στούντιο”. Κι από εκεί ξεκινά η καριέρα μου. Εκεί γίνεται το μπαμ”.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τον ρόλο που έπαιξαν στην καλλιτεχνική του πορεία ο Γιάννης Πάριος και η Χάρις Αλεξίου, ενώ διηγήθηκε τις αληθινές ιστορίες που κρύβονται πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο Αντύπας για την οικογένειά του

Επίσης, ο Αντύπας αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή: τη σύζυγό του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

“Τα παιδία μου δεν τα πρόσεξα όπως τα εγγόνια μου, ήμουν με μία βαλίτσα στο χέρι και εξαφανιζόμουν. Όταν γύριζα έβλεπα πως με αντιμετώπιζαν αλλά είχα μία γυναίκα βράχο, τους έλεγε πολύ καλά λόγια. Γνωριστήκαμε όταν δούλευα, ήταν ένα τριαντάφυλλο που μου πέταξε και εγώ το έβαλα στο πέτο. Την παραξένευσε, εγώ όλα τα λουλούδια τα πέταγα στον κόσμο και το τριαντάφυλλό της δεν το πέταξα. Την είχα τσεκάρει βέβαια, 18 χρονών ήταν, μωράκι. Κράτησε αυτή η σχέση γιατί ο ένας διεκδικεί τον άλλον καθημερινά, δεν το έχουμε αφήσει αυτό να χαθεί, όταν το αφήσει αυτό να χαθεί χάνονται όλα πιστεύω”, είπε και συνέχισε:

“Ακόμα έχουμε αυτή την καψουροαγάπη. Πάντα έρχεται μαζί μου στα μαγαζιά, κάθε βράδυ χειμώνα – καλοκαίρι. Κάποι βράδια δεν ήρθε, μου είπε ότι θέλει να μείνει σπίτι. Ένιωθα ένα κενό, και βέβαια μου έλειπε. Ήταν βράχος, ήταν ασπίδα μου, είμαι τυχερός γιατί ο γάμος είναι τύχη. Πριν από τη Στέλλα γύρισα, γιαυτό και ηρέμησα. Ήμουν ένας άνθρωπος και εγώ νέος, ήμουν από εδώ και από εκεί. Γνωριστήκαμε εκείνο το βράδυ και δεν χωρίσαμε ποτέ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα