Απ’ τις “Μέλισσες” στη “Μουρμούρα”: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της κωμικής σειράς του Alpha

Απ’ τις “Μέλισσες” στη “Μουρμούρα”: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της κωμικής σειράς του Alpha
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα ALPHA TV

Αυτό το ζευγάρι θα αντικαταστήσει τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τη Μαρία Χάνου στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Με πολλές αλλαγές θα επιστρέψει στους δέκτες μας, την επόμενη σεζόν, η επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», καθώς θα υπάρξουν αποχωρήσεις, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αλλά και νέες προσθήκες.

Σύμφωνα με την εκπομπή Breakfast@Star, η παραγωγή του σίριαλ του Alpha, έψαχνε ένα ζευγάρι που θα αντικαταστήσει τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τη Μαρία Χάνου, οι οποίοι αποχωρούν από τη σειρά.

Έπειτα από αρκετά κάστινγκ, φαίνεται πως το νέο ζευγάρι της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα είναι η Εριέττα Μανούρη και ο Στάθης Κόικας. Σημειώνεται ότι και οι δύο ηθοποιοί συμμετείχαν στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

Παρακάτω, το σχετικό ρεπορτάζ:

Κλέλια Ρένεση: Αποχωρεί από το “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”

Τέλος για την γνωστή ηθοποιό Κλέλια Ρένεση ο ρόλος της “Καίτης” στη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” του Alpha.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχωρεί από την σειρά, καθώς, όπως γράφει, πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια”.

Μιλώντας με πολλή αγάπη για τον ρόλο της, τον οποίο υποδύθηκε για πέντε χρόνια, η Κλέλια Ρένεση δηλώνει έτοιμη να αποχαιρετήσει την “Καίτη” και να ανοίξει ένα νέο κύκλο στη ζωή της το επόμενο διάστημα.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

“Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει και το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμούρας», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας και να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (οπότε και όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα