Αποχώρησε η Μικαέλα από το GNTM: Είμαι ελεύθερη – Τραγικό που η Αμανατίδου είναι ακόμη μέσα

Αποχώρησε η Μικαέλα από το GNTM: Είμαι ελεύθερη – Τραγικό που η Αμανατίδου είναι ακόμη μέσα

Ελεύθερη και ωραία δηλώνει πλέον η Μικαέλα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας, που πλέον αφήνει μία μόνο εκπρόσωπο από την "τριάδα της φωτιάς" να φτάσει στον τελικό.

Η Μικαέλα Φωτιάδου αποτελεί πλέον παρελθόν από το Greece’s Next Top Model, αφού αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας, αφήνοντας έτσι την Εύη εκπρόσωπο της “τριάδας της φωτιάς” να διεκδικεί τα έπαθλα του τελικού.

Έχοντας λάβει κακές κριτικές μετά τη φωτογράφηση με αυτοκίνητο σκεφτόταν σοβαρά να αποχωρήσει οικειοθελώς βλέποντας το προδιαγεγραμμένο τέλος. Τελικά, οι κριτές της έδειξαν την πόρτα της εξόδου έχοντας διακρίνει μία “κόπωση” στην απόδοσή της τις τελευταίες εβδομάδες, με την ίδια να μην αρνείται ότι δεν ένιωθε και τόσο καλά αυτό το διάστημα.

Και πράγματι, αμέσως μετά την αποχώρησή της η Μικαέλα ήρθε και έλαμψε ξανά, δηλώνοντας “ελεύθερη” ενώ δεν έβλεπε την ώρα να συναντήσει από κοντά το παιδί της.

Είμαι ελεύθερη να κάνω ότι θέλω. Είναι τέλεια. Πάω να δω το παιδάκι μου και να συνεχίσω δυνατά τη δουλειά μου έξω από το σπίτι, στην πραγματικότητα”, αναφέρει σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα.

Λίγο πριν φύγει βέβαια, δεν ξέχασε να εξαπολύσει για τελευταία φορά τα βέλη της απέναντι στην μεγαλύτερη “συμπάθειά” της μέσα στο σπίτι “Είναι τραγικό που φεύγω εγώ και η Αμανατίδου είναι ακόμη μέσα”…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα