Αρναούτογλου και Μποτρίνι ξανά μαζί στον ΑΝΤ1

Αρναούτογλου και Μποτρίνι ξανά μαζί στον ΑΝΤ1
Thomas CHRISOHOIDIS

Παρουσιαστής και σεφ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε ένα κόνσεπτ που συνδυάζει την ταξιδιωτική ευχαρίστηση με την γαστρονομική απόλαυση. Προσεχώς... στον ΑΝΤ1

Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεφε στο είδος εκείνο της τηλεόρασης που λατρεύει περισσότερο, αλλά και για το οποίο έγινε ιδιαίτερα γνωστός. Να πάρει δηλαδή το μικρόφωνό του και να βγει στις γειτονιές της Ελλάδας. Να μιλήσει με τον κόσμο. Να ξετρυπώσει αφανείς ήρωες της καθημερινότητας. Να συζητήσει για τα πιο απίθανα θέματα, στα πιο απίθανα μέρη. Ήρθε λοιπόν η ώρα, ο Αρναούτογλου να πάρει και πάλι τους δρόμους, για να συναντήσει αυτή τη φορά, εκτός των άλλων, και την μαγειρική.

Συνοδοιπόρος του βλέπετε στο νέο τηλεοπτικό ταξίδι που ετοιμάζει πυρετωδώς η τηλεόραση του ΑΝΤ1, θα είναι ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι. Μαζί θα γυρίσουν την Ελλάδα, σε ένα ταξίδι ξεκαρδιστικό και ψυχαγωγικό, όπως μόνο ο Αρναούτογλου γνωρίζει, αλλά και γευστικό και ανεπανάληπτο, με τη σφραγίδα ενός διακεκριμένου σεφ και με μυρωδιές και κεράσματα από τον κάθε τόπο.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τηλεοπτικά για πρώτη φορά στο τηλεπαιχνίδι “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” και η πρώτη εκείνη συνεργασία τους, τους έβαλε σε δημιουργικούς μπελάδες για νέα τηλεοπτικά ταξίδια. Μια σύμπραξη που λείπει από την ελληνική τηλεόραση, αφενός γιατί τα γαστρονομικά ταξίδια είχαν γίνει συνήθεια στον Έλληνα τηλεθεατή και αφετέρου γιατί με τόσο reality στις τηλεοπτικές μέρες μας, χρειάζεται και μια δόση απολαυστικού ρεαλισμού (μπορεί η μία λέξη να μοιάζει με την μετάφραση της άλλης, αλλά έχουν τεράαααστια διαφορά).

Η απόφαση του σταθμού ελήφθη, το πρότζεκτ ολοκληρώνεται εντός των επόμενων ημερών, για να μην πούμε ωρών και Αρναούτογλου με Μποτρίνι, θα κάνουν πρεμιέρα στους δέκτες μας αμέσως μετά το Πάσχα. Περισσότερα για το όνομα και τους πρώτους σταθμούς του τηλεοπτικού διδύμου στις μέρες που έρχονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα