Bachelor: Αποχώρησε ξαφνικά μεγάλο φαβορί μια ανάσα πριν από τον τελικό

Bachelor: Αποχώρησε ξαφνικά μεγάλο φαβορί μια ανάσα πριν από τον τελικό
Alpha TV

Χωρίς να το περιμένει κανείς, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε στα κορίτσια ένα βήμα πριν από τον τελικό ότι θα υπάρξει αιφνίδια τελετή των Ρόδων, με αποτέλεσμα μία από τις τέσσερις φιναλίστ να αποχωρήσει.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, στο επεισόδιο της 16ης Δεκεμβρίου του Bachelor, συγκέντρωσε τις τέσσερις φιναλίστ και τους ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι κάποια θα αποχωρούσε σε έκτακτη τελετή των Ρόδων.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης, κάποιες από τις κοπέλες αναστατώθηκαν αρκετά και ξέσπασαν σε κλάματα.

Αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τα κορίτσια το γεγονός ότι ο Παναγιώτης επέλεξε να δώσει το δεύτερο τριαντάφυλλο στην Αντζελίνα, αμέσως μετά από εκείνο που είχε δώσει στην πρώτη του επιλογή, την Νικολέττα.

Το τελευταίο τριαντάφυλλο επέλεξε να δώσει στην Βίβιαν, αφήνοντας την Ραφαέλα εκτός διαγωνισμού.

Όταν έμειναν μόνοι τους, η Ραφαέλα του εξήγησε «σου έχω πει πως σέβομαι την επιλογή που θα κάνεις και εύχομαι η επιλογή η τελική σου να είναι μια επιλογή που θα σε κάνει χαρούμενο».

«Ο Παναγιώτης μου θυμίζει όλες μας τις αναμνήσεις και με κάνει να χαμογελάω. Χαίρομαι πάρα πολύ που ακόμα και την τελευταία στιγμή μου αναφέρει όλες αυτές τις αναμνήσεις» ανέφερε η πρώην διαγωνιζόμενη στην κάμερα του Bachelor.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα