Νικολέτα Τσομπανίδου: Θύμα απάτης η ινφλουένσερ – “Πήγα στην Αστυνομία, είναι τρελό και άρρωστο”

Νικολέτα Τσομπανίδου: Θύμα απάτης η ινφλουένσερ – “Πήγα στην Αστυνομία, είναι τρελό και άρρωστο”
Νικολέτα Τσομπανίδου instagram @nikoleta_tsompanidou

Η Νικολέτα Τσομπανίδου έπεσε θύμα απάτης, όταν ένας άνθρωπος προσπάθησε να κλείσει ραντεβού μαζί της για μια υποτιθέμενη συνέντευξη. Όσα αναφέρει η ινφλουένσερ.

Για την πρόσφατη περιπέτειά της, έχοντας πέσει θύμα απάτης μίλησε η Νικολέτα Τσομπανίδου. Συγκεκριμένα, η νικήτρια του The Bachelor 1 αποκάλυψε ότι την κάλεσαν από την εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη Τσολάκη στο ΟΡΕΝ και της ζήτησαν να περάσει από δοκιμαστικό. Ωστόσο, στο ραντεβού δεν εμφανίστηκε κανείς, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στη νεαρή.

«Με παίρνει ένας κύριος τηλέφωνο και μου λέει “είμαι ο τάδε, θα σε ενδιέφερε μία συνέντευξη στο Open Weekend στην Τσολάκη;” Μου συστήθηκε ως Ορέστης. Ρωτάω με ποια δημοσιογράφο, μου λέει “με την τάδε”. Νορμάλ. Και μου λέει “έχεις κάποιο μέρος που θέλεις να κάνουμε τη συνέντευξη ή να βρούμε εμείς;” Του λέω “δεν έχω πρόβλημα, βρείτε εσείς”», περιγράφει η Νικολέτα Τσομπανίδου.

«Μου στέλνει μετά στο What’s Up μου τη διεύθυνση, ήταν στη Βάρκιζα. Ξυπνάω, πηγαίνω στο ραντεβού, φτάνω 09:10. Του λέω “μπορείτε να μου στείλετε τον αριθμό της δημοσιογράφου;” Μου λέει “δεν είναι εκεί”. Και μου στέλνει τον αριθμό της. Παίρνω τον αριθμό αυτό και δεν υπάρχει», συνεχίζει.

«Του ξαναστέλνω, δεν απαντάει. Τον καλώ, δεν υπάρχει ο αριθμός. Λέω “τέλεια”. Πέρασαν χίλια-δυο πράγματα από το μυαλό μου. Ότι μπορεί να μ’ έστειλαν έξω για να μπουν στο σπίτι, ότι με παρακολουθούν, ότι είναι κάποιος που ήθελε να με δει από κοντά. Τρελό, άρρωστο», καταλήγει στην περιγραφή της η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Η ινφλουένσερ ανέφερε πως κατευθύνθηκε αμέσως στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα και πως ο αριθμός που την κάλεσε εντοπίστηκε στην Ολλανδία. «Ήταν πάρα πολύ περίεργο και πάρα πολύ πειστικό», είπε στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι #Yes η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα