Bachelor: Η Αντζελίνα έκανε ξέφρενο πάρτι γενεθλίων με τις πρώην συμπαίκτριές της

Bachelor: Η Αντζελίνα έκανε ξέφρενο πάρτι γενεθλίων με τις πρώην συμπαίκτριές της
Πάρτι γενεθλίων έκανε η Αντζελίνα instagram

Η Αντζελίνα Χαλντέντα γιόρτασε τα γενέθλιά της με τις πρώην συμπαίκτριές της από το ριάλιτι αγάπης. Μεταξύ αυτών η Εριέττα, η Βίβιαν και η Σία. Τι έγραψε στο Instagram.

Η Αντζελίνα Χαλντέντα, πρώην παίκτρια του Bachelor, γιόρτασε τα γενέθλιά της με τις πρώην συμπαίκτριές της από το ριάλιτι αγάπης του Alpha. Μεταξύ αυτών η Εριέττα, η Βίβιαν και η Σία.

Από το πάρτι δεν έλειψε και η πρώην συμμετέχουσα του ριάλιτι αγάπης “Power of Love”, Κυριακή Τσανικίδη.

Η εορτάζουσα ανήρτησε φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, ενώ έγραψε:

“Θα μπορούσα να πω, πως είναι τα πιο όμορφα Γενέθλια της ζωής μου! Ο λόγος; Γιατί αυτόν τον χρόνο έκανα πολλά πράγματα, αλλά ήταν λάθος επιλογές και άλλες σωστές, ακόμα και για τις λάθος είμαι ευγνώμων γιατί πήρα ένα μάθημα ακόμα στη ζωή μου!

Αυτόν τον χρόνο ήρθαν άτομα στη ζωή μου όπου την έκανα γεμάτη! Με γέμισαν χαρά, γέλιο, όμορφες στιγμές και πολλά αλλά συναισθήματα μαζί! Η μεγαλύτερη εμπειρία για μένα ήταν το #thebachelor όπου εκεί γνώρισα τα κορίτσια μου! (Λοιπόν πολλές ακόμα αλλά ξέρω πως δεν φταίνε αυτές αλλά οι συνθήκες τις οποίες περνάμε.)

Οι φίλοι πάνε κι έρχονται… οι στιγμές είναι που μένουν!. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα άτομα τα οποία ετοίμασαν αυτή την έκπληξη για εμένα! Εύχομαι ο θεός να σας πλημμυρίσει αγάπη! Και να σας έχω πάντα στη ζωή μου. Ευχαριστώ και τα άτομα τα οποία δεν έχω ανεβάσει φωτογραφία αλλά και αυτά τα έχω στην καρδιά μου!”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αντζελίνας:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα