Bachelor: Το twitter αποθέωσε την Έλενα Μπάση και “κρίντζαρε” με τα κορίτσια

Bachelor: Το twitter αποθέωσε την Έλενα Μπάση και “κρίντζαρε” με τα κορίτσια
Η Έλενα Μπάση στο Bachelor Youtube / @Alphatv

Το δυναμικό come-back της τραγουδίστριας Έλενας Μπάση στο "Bachelor". Ο ενθουσιασμός και οι αντιδράσεις. Τα σχόλια του twitter για τα ντουέτα των κοριτσιών.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα κορίτσια και τους τηλεθεατές στο επεισόδιο της Παρασκευής (20/11) του “Bachelor”, καθώς επέστρεψε η πρώην παίκτρια Έλενα Μπάση, που αποχώρησε πριν από μερικές βδομάδες.

Η 38χρονη (42χρονη όπως αποκάλυψε) Έλενα Μπάση έκανε ένα δυναμικό come-back στο ριάλιτι του Alpha, με την ιδιότητα της τραγουδίστριας αυτή τη φορά, που είναι και το επάγγελμά της.

Η Έλενα έκανε υπερατλαντικό ταξίδι για να φτάσει στο “Bachelor” και ανέβηκε στη σκηνή διασκεδάζοντας τα κορίτσια με τα τραγούδια της, τη θετική της διάθεση και τη λαμπερή σκηνική της παρουσία.

Μιας και ήταν από τις πιο συμπαθείς παίκτριες στο παιχνίδι, το twitter την αποθέωσε όταν την είδε στην οθόνη, γράφοντας σχόλια θαυμασμού και αποκαλώντας την “είδωλο”.

Αντιθέτως, οι τηλεθεατές δεν έδειξαν τον ίδιο ενθουσιασμό όταν στη σκηνή ανέβηκαν τα κορίτσια ανά ζευγάρια και τραγούδησαν για χάρη του Παναγιώτη.

Οι παίκτριες αφιέρωσαν τραγούδια στον Έλληνα Bachelor κάνοντας ντουέτα, ωστόσο, το αποτέλεσμα μάλλον δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικό, είτε επειδή δεν είχαν ωραία φωνή είτε επειδή οι προσπάθειές τους ήταν πολύ… άβολες.

Δείτε ενδεικτικά μερικά ντουέτα:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα