Bachelor: Τσακωμοί, βρισιές και “ξύλο” στο αποψινό επεισόδιο

Bachelor: Τσακωμοί, βρισιές και “ξύλο” στο αποψινό επεισόδιο
Εκτός ελέγχου η Έλενα, κλείνει το στόμα της Αναστασίας Youtube

Τα αίματα να "ανάβουν" λίγο πριν την τελετή των ρόδων. Η Έλενα χάνει τη ψυχραιμία της και κλείνει με βιαιότητα το στόμα της Αναστασίας. Ο Παναγιώτης αποχώρησε από τη διαδικασία.

Μία αναπάντεχη αποχώρηση, μετά από ένα διπλό ραντεβού είδαμε στο “Bachelor” στο επεισόδιο της Πέμπτης (15/10), εκτός από τις συγκινητικές εξομολογήσεις των κοριτσιών, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Παναγιώτης ανακοίνωσε στη Μαριεύη πως θα πρέπει να εγκαταλείψει τη βίλα.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής (16/10), βλέπουμε τα αίματα να “ανάβουν” λίγο πριν την τελετή των ρόδων, αφού, όπως φαίνεται από το trailer, η 38χρονη Έλενα χάνει τη ψυχραιμία της και κλείνει με βιαιότητα το στόμα της 24χρονης Αναστασίας, κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Βασιλάκος αντικρίζοντας τον πανικό που επικρατεί ανάμεσα στα κορίτσια, αποφασίζει να αποχωρήσει, με τις κοπέλες να ξεσπούν σε κλάματα. ‘Με συγχωρείτε, θέλω λίγο χρόνο. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό!”, ακούγεται να λέει εν μέσω της διαδικασίας αποχώρησης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα