Bachelor: Ξέφυγαν τα πράγματα στον τουρτοπόλεμο – “Μη μου τη μπαίνεις εμένα έτσι”

Bachelor: Ξέφυγαν τα πράγματα στον τουρτοπόλεμο – “Μη μου τη μπαίνεις εμένα έτσι”
Καρέ από τον τουρτοπόλεμο στο Bachelor Youtube / Alpha tv

Εκτός ορίων τα κορίτσια του "Bachelor" κατά τη διάρκεια του τουρτοπόλεμου που κλήθηκαν να παίξουν. Το περιστατικό ανάμεσα στη Μαρίνα και τη Χριστίνα που σόκαρε τις παίκτριες.

Γεμάτο εντάσεις ήταν το επεισόδιο του “Bachelor” το βράδυ της Πέμπτης (24/09) στον Alpha, αφού ο ανταγωνισμός των κοριτσιών ολοένα και μεγαλώνει, ενώ οι καβγάδες έχουν γίνει ακόμη πιο συχνοί.

Ο Παναγιώτης επισκέφθηκε το σπίτι των κοριτσιών και τις κάλεσε σε ένα παιχνίδι στον κήπο, το οποίο, μάλιστα, περιλάμβανε και τουρτοπόλεμο ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

Αρκετά κορίτσια δεν δίστασαν να ρίξουν μια τούρτα στο πρόσωπο συμπαίκτριάς τους, ενώ όταν η Μαρίνα αποφάσισε να το κάνει στην Χριστίνα, τα πράγματα ξέφυγαν.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα φαίνεται πως ήταν πολύ θυμωμένη με τη Χριστίνα και πήρε φόρα για να πετάξει την τούρτα, με αποτέλεσμα η τελευταία να εκνευριστεί με την άγρια συμπεριφορά της.

“Μη μου τη μπαίνεις εμένα έτσι”, δήλωσε η Χριστίνα στη Μαρίνα, η οποία “μαζεύτηκε” όταν συνειδητοποίησε πως ξεπέρασε τα όρια, ενώ όλα τα υπόλοιπα κορίτσια παρακολουθούσαν με ανοιχτό το στόμα το σκηνικό.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί ένας μεγάλος καβγάς μεταξύ των δύο διαγωνιζομένων, με αφορμή το ότι η Χριστίνα αποκαλεί τη Μαρίνα “20χρονο”, κάτι που, όπως ισχυρίστηκε η τελευταία, την ώθησε στο συμβάν με την τούρτα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα