Battle of the Couples: Το ζευγάρι που αποχώρησε πριν καν μπει στη βίλα

Battle of the Couples: Το ζευγάρι που αποχώρησε πριν καν μπει στη βίλα
Battle of the Couples Instagram (botcgr)

Ποιο είναι το ζευγάρι που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειωθελώς από την πολυτελή βίλα του ριάλιτι "Battle of the Couples" πριν καν πατήσει το πόδι του μέσα και ποιος ο λόγος της απόφασης αυτής.

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Πέμπτης το νέο πολυαναμενόμενο ριάλιτι του Alpha, «Battle of the Couples» που θυμίζει λίγο από… πολλά ριάλιτι μαζί, αφού έρωτες, ίντριγκες, δοκιμασίες, αγωνίσματα και αντιζηλίες θα “στοιχειώσουν” το πολυτελές σπίτι όπου και θα συνυπάρχουν τα 12 ζευγάρια..

Αυτά, θα δοκιμαστούν σε κάθε μορφής πρόκληση, θα αναμετρηθούν και θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Όπως είχε γίνει γνωστό, παρουσιαστής του ριάλιτι ζευγαριών είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος υποδέχθηκε τα ζευγάρια στην αρένα του παιχνιδιού.

Στο πρώτο επεισόδιο τα ζευγάρια έπρεπε να αγωνιστούν προκείμενου να κερδίσουν την είσοδό τους στο ριάλιτι. Τα πέντε ζευγάρια που κατάφεραν να αποδείξουν πως γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, πέρασαν απευθείας στο σπίτι.

Ωστόσο, η επίδοση της Κρίστη και του Κώστα και του Μιτς και της Ιουλίας ήταν η χειρότερη, οπότε έπρεπε να παλέψουν μεταξύ τους, καθώς ένα μόνο ζευγάρι θα έπαιρνε το πολυπόθητο εισιτήριο για τη βίλα. Όμως, λίγο πριν τον αγώνα η Ιουλία ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να αγωνιστεί και έτσι αυτή και ο σύντροφός της Μιτς, αποχώρησαν οικειοθελώς από το ριάλιτι.

«Εγώ δεν θα διαγωνιστώ. Είναι εύκολο να λέμε από τον καναπέ μας ότι είναι εύκολα τα αθλήματα αλλά, καλώς ή κακώς, δεν είναι έτσι. Έχουν τη δυσκολία τους και προσωπικά αισθάνθηκα ότι με δυσκόλεψαν αρκετά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιουλία.

Σίγουρα θα μου άρεσε πολύ να το ζήσω, να μπω στη βίλα και να διαγωνιστώ με τα παιδιά, να γνωριστώ καλύτερα με τον Μιτς» ανέφερε η παίκτρια στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Πιστεύω ότι έχω να δώσω και να αποδείξω πράγματα σε μένα. Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν άλλον τίποτα, οπότε έδωσα την τελική απόφαση ότι θέλω να αποχωρήσω».

Battle of the Couples: Το concept του ριάλιτι

Τα δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια, που θα συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν. Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα