Battle of the Couples: Ποια είναι τα ζευγάρια που θα δούμε στο ριάλιτι του Alpha

Battle of the Couples: Ποια είναι τα ζευγάρια που θα δούμε στο ριάλιτι του Alpha
Δώδεκα ζευγάρια θα δούμε στο Battle of the Couples Instagram

Δώδεκα ζευγάρια μπαίνουν στην "αρένα' του "Battle of the Couples" για να διεκδικήσουν 100.000 ευρώ. Όσα πρέπει να ξέρετε γι' αυτά.

Ξεκινά το βράδυ της Πέμπτης στις 21:00 το “Battle of the Couples”, το νέο ριάλιτι του Alpha, όπου 12 ζευγάρια θα υποβληθούν σε κάθε μορφής δοκιμασία για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το ριάλιτι που θα παρουσιάζει ο Έλληνας “Bachelor”, Παναγιώτης Βασιλάκος και η Σάσα Σταμάτη, θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, με τα ζευγάρια να μονομαχούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, αλλά με έναν κοινό στόχο. Να παραμείνουν στο παιχνίδι και να φτάσουν μέχρι τέλους.

Battle of the Couples: Τι πρέπει να ξέρετε για τα ζευγάρια

Άντζελα-Ριχάρδος

Η Άντζελα και ο Ριχάρδος ένιωσαν έλξη ο ένας για τον άλλο από το πρώτο κιόλας ραντεβού στον Λευκό Πύργο, πριν 3 χρόνια. Έχουν σκοπό να βγουν νικητές στο Battle of the Couples, ώστε με τα χρήματα που θα κερδίσουν να ανοίξουν μία μπουτίκ με ιδιαίτερα ρούχα με την υπογραφή του Ριχάρδου και έναν χώρο όπου η Άντζελα θα διδάσκει pilates.

Στέφανι-Πάνος

Η Στέφανι και ο Πάνος από την Κύπρο, ταξιδεύουν την αγάπη τους σε κάθε γωνιά της γης. Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους για να γίνουν travel bloggers και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τα ταξίδια τους στον κόσμο. Με το έπαθλο του Battle of the Couples θα κάνουν το γάμο τους στο Μπαλί και θα αποκτήσουν ένα σπίτι εκεί.

Εβελίνα-Γιώργος

Η Εβελίνα και ο Γιώργος έρχονται από την Κρήτη και είναι μαζί μόνο 8 μήνες. Το ζευγάρι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο που θα τους βοηθήσει να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά και να πάνε ένα ταξίδι μαζί στην Ιταλία.

Καίτη-Γιώργος

Η Καίτη και ο Γιώργος μοιράζονται την αγάπη τους για το χορό. Γνωρίστηκαν στη σχολή χορού του Γιώργου όταν η Καίτη που είναι make up artist, ξεκίνησε μαθήματα μαζί με την αδελφή της. Ο Γιώργος είναι μικρότερος από την Καίτη και γι αυτό δηλώνει ότι περιμένει πρόταση γάμου από εκείνη.

Ελένη-Γιώργος

Η Ελένη και ο Γιώργος δηλώνουν περήφανοι νησιώτες από τα Κουφονήσια. Ο Γιώργος είναι ψαράς τον χειμώνα και τα καλοκαίρια εργάζεται στην εστίαση. Με την Ελένη θέλουν να γίνουν η ψυχή του Battle of the Couples και να βγουν νικητές ώστε να ανοίξουν τη δική τους ψαροταβέρνα στο νησί αλλά και να παντρευτούν.

Κρίστι-Κώστας

Η Κρίστη και ο Κώστας έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, είναι μαζί 3 χρόνια και μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μυθολογία, τη φιλοσοφία και την αυτοβελτίωση. Θέλουν πολύ να κερδίσουν στο Battle of the Couples και με το χρηματικό έπαθλο να κάνουν τον γύρο του κόσμου, με μια μεγάλη στάση στη Λατινική Αμερική.

Μαρίνα-Νίκος

Τα 9 χρόνια διαφορά που έχουν ο Νίκος και η Μαρίνα δεν στέκονται εμπόδιο στη σχέση τους, ούτε το γεγονός ότι ο Νίκος είναι η πρώτη και μοναδική σχέση της Μαρίνας. Μάλιστα εκείνος της έχει χαρίσει ήδη μονόπετρο και κάνει όνειρα για 2 ή και 3 παιδιά. Eίναι η αγάπη τους αρκετά δυνατή για να κερδίσουν έως και 100.000 ευρώ;

Μαριάννα-Άγγελος

Η Μαριάννα και ο Άγγελος είναι από την Κέρκυρα, είναι μαζί 1.5 χρόνο και τον έναν συγκατοικούν. Ο Άγγελος έχει πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, το οποίο και χρησιμοποιεί στις φάρσες που τον έχουν κάνει viral στα social media. Η Μαριάννα αγαπά ιδιαίτερα το πόσο αστείος είναι, αλλά λατρεύει και την πιο ρομαντική του πλευρά. Μπαίνουν στο Battle of the Couples γιατί ακόμα και οι πιο σκληρές μάχες έχουν την πλάκα τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα